Bildegalleri

Nybygg - Fantastisk villa i Torre de la Horadada

Kart med kartnålTorre de la Horadada, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 598 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
141 m²
Byggeår
2023
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en kystby i Spania, som ligger på Costa Blanca i regionen Valencia. Den tilhører provinsen Alicante, ligger sør for Alicante by og er en del av kommunen Pilar de la Horadada. Byen har en vakker beliggenhet med vakre strender, klart vann og en avslappende atmosfære.

Navnet Torre de la Horadada refererer til det gamle vakttårnet som en gang ble brukt til å overvåke kysten med tanke på pirater og angrep. Tårnet står fortsatt i dag og er en historisk attraksjon som gir et innblikk i områdets maritime fortid.

Byen har utviklet seg til å bli et populært reisemål for både turister og lokalbefolkningen. De brede strendene, som Playa del Conde og Playa del Puerto, tiltrekker seg soltilbedere og badeentusiaster. Langs promenaden finner du et utvalg av restauranter, barer og butikker hvor du kan nyte deilige måltider med utsikt over havet.

Torre de la Horadada har også en livlig marina hvor båt- og vannsportsentusiaster kan glede seg over aktiviteter som seiling, jetski og dykking. Området har et behagelig middelhavsklima med varme somre og milde vintre, noe som gjør det til et ideelt sted å besøke året rundt.

I tillegg til strandlivet og de naturskjønne omgivelsene, har Torre de la Horadada også en rekke kulturelle og historiske attraksjoner å utforske. Byen har bevart sitt gamle sentrum med smale gater, vakre kirker og tradisjonelle bygninger. Det finnes også lokale markeder hvor du kan kjøpe ferske råvarer og håndverksprodukter.

Alt i alt er Torre de la Horadada en sjarmerende kystby som tilbyr en flott blanding av avslapning, naturskjønnhet og kulturell utforskning for besøkende.

Generelt

Vi presenterer den nyeste villaen i det ettertraktede boligkomplekset Villa Porto Marina Higuericas i området Torre de la Horadada. Dette moderne mesterverket tilbyr et romslig og elegant boareal med en sjenerøs terrasse på 224 m² – det ideelle stedet for å nyte middelhavsklimaet. Med et totalt bebygd areal på 141 m² er dette en enestående mulighet for å bo komfortabelt.

Villaen er inngår i en privat bebyggelse og utmerker seg med moderne design og en privilegert beliggenhet. Den store terrassen gir rikelig med plass for avslapning, utendørs spisemuligheter og minneverdige stunder med familie og venner.

Når du kommer inn i denne gjennomtenkte boligen blir du møtt av naturlig lys og moderne overflater. Den åpne planløsningen gir en sømløs overgang mellom stue, spisestue og kjøkken, som skaper det perfekte miljøet for hverdag og fest.

Med 3 soverom og 3 bad tilbyr villaen god plass for privatliv og komfort. Hovedsoverommet er et rolig fristed med eget bad og en walk-in-garderobe med rikelig lagringsplass. De andre soverommene er velutstyrte og allsidige, perfekte som gjesterom, hjemmekontor eller hobbyrom.

Boligkomplekset tilbyr flere fasiliteter for beboerne å glede seg over. Nyt et forfriskende bad i bassenget, slapp av i boblebadet eller skjem bort deg selv i den vakre felleshagen. Den er en ideell oase for avslapning og sosialt samvær med naboene.

Leiligheten ligger kun en kort spasertur fra stranden, slik at du kan nyte kystlivsstilen fullt ut. Utforsk den sjarmerende marinaen, gå langs strandpromenaden og oppdag de hyggelige restaurantene på torget. Her kan du oppleve et variert utvalg av spisesteder året rundt, noe som garanterer deilige kulinariske opplevelser.

Torre de la Horadada er kjent for sitt rikelige solskinn og sin privilegerte beliggenhet ved Middelhavet. Det er enkelt å nå dette kystparadiset fra flyplassene i Murcia og Alicante, og nærheten til begge de store byene, Murcia og Alicante, gir ytterligere fordeler med kun kort kjøretur.

Når det gjelder shopping, finnes det to store kjøpesentre innen 10-15 minutters kjøring. Golfentusiaster vil glede seg over de mange golfbanene i regionen, som alle er innen rekkevidde.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å eie en moderne, velutstyrt villa i det attraktive Torre de la Horadada. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en privat visning og opplev kystlivsstilen du alltid har drømt om.

 • Avstand til flyplass: 72,4 km
 • Avstand til strand: 400 m
 • Inngjerdet fellesområde med basseng
 • Felles hage og privat hage
 • Klimaanlegg
 • Gulvvarme på bad
 • Takterrasse
 • Garasje
 • Nær restauranter, strand og golf

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Kontakt oss for mer info og visning.


Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Weflen Group

Costa Weflen Group er norskeid med virksomhet i Spania og Norge. Vi selger boliger direkte fra utbyggere vi vet leverer god og etterspurt kvalitet. Ønsker du å kjøpe en brukt bolig, hjelper vi til med eventuelle ønskede tilpasninger og endringer slik at du får din drømmebolig.

 

Hvorfor velge oss?

 • Eiendommene megles av Costa Weflen Group SL, Alicante, som er norskeid med erfaring fra Costa Blanca siden 2002
 • Kontor i Alicante og Norge
 • Norske ansatte
 • Meget gode referanser
 • Kvalitetssikrer hele kjøpsprosessen og følger deg opp også etter boligkjøpet
 • Samarbeider med advokater i Spania slik at du som kunde kan føle trygghet for at alt blir korrekt og til beste for deg som kjøper
 • Vi samarbeider med spanske banker og kan bistå med finansiering i Euro
 • Kan bistå deg med møblering og innkjøp av nødvendig inventar til din nye bolig
 • Dersom du kjøper en brukt bolig, kan vi bistå med hele prosessen dersom du ønsker å pusse opp denne inklusive å engasjere pålitelige og dyktige håndverkere
 • Vår service-avdeling kan bistå deg med ettersyn av boligen din når du ikke er i Spania
 • Dersom du ønsker å leie ut boligen, kan vår avdeling for utleie hjelpe med dette

Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg å finne din drømmebolig.

Vi tilstreber å gi nøyaktig informasjon, men det kan forekomme feil. Informasjon om prosjekter/prospekt oppdateres ofte i Spania, så ikke nøl med å ta kontakt for å få ev. oppdatert informasjon.

 

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Costa Weflen Group - Norge

Ekspert på Costa Blanca siden 2002

Annonseinformasjon

FINN-kode332307435
Sist endret14. mai 2024 09:37
ReferanseCWG790-B

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.