Bildegalleri

*SOLGT* Utsikten fra dette rekkehuset kan beskrives som spektakulær! Sydvendt 5 soveroms i Cala Ferris!

Kart med kartnålCalle Narvaez, Cala Ferris, Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 239 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Byggeår
1994
Renovert år
2017
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

upps- solgt på TO UKER!

IKKE LENGER TILGJENGELIG FOR VISNINGER

Ble drømmeboligen din nettopp solgt til noen andre?

Fortvil ikke, kun en liten andel av våre boliger legges ut her på finn . no.  Mange av våre bruktboliger selges før de er kommet ut på markedet. Vi kan tilby andre flotte eiendommer som ligger ute til salgs eller kommer for salg, både  hos oss og i vårt meglersamarbeide  i den lokale meglerforeningen her-
Kontakt oss gjerne, med 25 års erfaring som registret spansk megler finner vi  ganske sikkert boligen som passer deg og dine.

Generelt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 5

Baderom: 4

Bygget: 198m2

Toalett:
1

Type kjøkken: Separat kjøkken

Integrerte garderobeskap: 2

Energisertifisering: D

Byggeår: 1994

Solretning : Sør

Sameiekostnader: 260 € pr år 

IBI: 947 € ÅRLIG kommunal skatt

Utsikten fra dette rekkehuset kan beskrives som spektakulær!


Boligen går over 3 etasjer pluss en kjeller, alt forbundet via intern trapp. I første etasje finner vi en vakker flislagt hage/terrasse hvor du kan nyte utsikten og de varme sommerdager. Videre i første etasje har vi en stor stue, separat kjøkken fullt utstyrt med hvitevarer med et lukket galleri. Fra denne etasjen kan vi gå ned i en enorm kjeller på 93m2 hvor du har garasjeplass, 1 soverom, 1 bad og bod.

I andre etasje har vi 3 soverom, 2 bad (1 av dem en-suite) og en liten terrasse med frontutsikt over havet og Cala Ferris. I tredje etasje finner vi det 5 soverommet i dette romslige huset med 1 bad og romslig takterrasse med vakker åpen utsikt. Takket være den sørlige orienteringen er det et veldig lyst og varmt hjem,og på grunn av størrelsen, er dette et perfekt hjem for store familier. Selges møblert og utstyrt med hvitevarer!!!!!

Adkomst/Tomteforhold

Spansk megler siden 1998 LNDINBOLIG

Alt på ett sted! I Spania- på norsk.

Velkommen til oss. Våre 15 flinke medarbeidere bistår deg før under og etter handelen.

Etter over 30 år i Spania og 22 som utdannet, registrert spansk eiendomsmegler har vi en nesten ubegrenset kontaktflate. Vi har erfart at trygghet, riktig veiledning og sikring er essensielt i valget av megler.  

Dokumentsikring, skatt, nøkkelhold, utleie, bank, finans, forsikring og bistand skal til for å gjøre transaksjonen og din tilværelse i Spania til en positiv og lystbetont affære.

Alle våre bruktboliger er egenprospekterte og har enerettsavtale med vårt firma og vårt MLS  i minst 6 mnd. All dokumentasjon e r tilgjengelig og  forhåndsikret mht eierskap og heftelser.

LNDINBOLIG , www.dinbolig.com , Lundquist&Nielsen S.L  med CIF (org) B-53396677, er;  spanskregistrert eiendomsmeglerfirma med kontorer i Urb Mirador de los Altos, 205, Calle Londres 8, 03189 Orihuela Costa, Alicante.

Innskrevet  i Merkantilregisteret  i Alicante i 1999 med: Perm: 2250,  Bok 0 F, Ark;  180,  Seksjon 8 ,- A54564,  2 ste gangs inskrift.

Medlem 1409 i AEGAI siden 1999, europeisk forening for eiendomsmeglere og administratorer

Innskrevet med sertifisering som samarbeidende partner i skatte og trygdeetaten siden 2005

Medlem i  MLSASIVEGA  lokal meglerforening med 62 meglerhus og over 400 agenter Eget agentnett med samarbeidsavtale med 20 andre  registrerte spanske meglerhus og 4 egne nettverksweb. Distribusjonsavtale med konkret signert forpliktende avtale med flere utbyggere  på nybygg. Som lisensiert boligmegler i Spania innehar vi følgende  faglig bakgrunn:

Eiendomsadministrasjon og boligmegling med CCC - ISED 1999 Verdivurdering og takstkompetanse CCC- ISED 2002 innskrevet med nr  616 Master Eiendom 2003- 2015- CRS Innskrevet i registeret over juridiske takseringskyndige med nr 616 (Tilsvarende taksmann) (registro de peritos juridicos) på vårt kontor er vi 2 stk CRS (Certified Residential Specialist)

Våre forsikringer: Kontraktforsikring , AEGAI/Lloyds London grense 1.200.000    Eur Dokumenttap AEGAI/ Lloyds London   grense    60.000     Eur Sivil forsikring   grense 3.000 000   Eur Juridisk dekning   grense 1.500 000 Eur LOPD, personvernregisteret; innskrevet og godkjent;  HMS kontrakter og sikring etter gjeldene lovverk Spania.

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

www.dinbolig.com

www.dinbolig.com

Annonseinformasjon

FINN-kode331756918
Sist endret20. des. 2023 09:52
Referanse*B-Z955*

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.