Bildegalleri

Havutsikt mot Middelhavet med store balkonger på Kleopatra

Kart med kartnålAlanya, Middelhavsområdet øst
PrisantydningEUR 225 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Toppetasje med 4 soverom, 4 balkonger og 3 baderom som byr på fantastisk havutsikt. 

Veldig godt vedlikeholdt duplex for deg med stor familie og mange venner! Leiligheten har 4 soverom, 3 bad, åpen stue/kjøkken og totalt 4 store balkonger med fantastisk utsikt over Middelhavet, de imponerende Taurusfjellene og borgen i Alanya. Hver balkong har plass til utemøbler, spesielt den utenfor stuen er perfekt som middagssted for hele familien.

Alle soverommene er romslige og smakfullt innredet. De to soverommene i øverste etasje har eget bad, det ene med et herlig boblebad for maksimal avslapning og det andre med dusj. Det tredje badet ligger i første etasje og har også dusj. Leiligheten selges fullt møblert med alle hvitevarer og klimaanlegg inkludert i prisen.

Leiligheten ligger i et kompleks med 1 hus på 4 etasjer og totalt 8 leiligheter. Det er også en liten hage og basseng for varme dager. Foretrekker du å bade i havet er det ikke mer enn 1,5 km ned til den fantastiske Kleopatra-stranden hvor det også er mange restauranter som serverer god mat og drikke. Solsenger og parasoller kan leies på stranden.

Alanyas koselige sentrum ligger kun 1 km unna. Rett i nærheten ligger også fiske- og grønnsaksmarkedet, med fiskerestauranter som er åpne hver dag. Boligområdet har et lokalmiljø hvor du enkelt kan oppleve den tyrkiske gjestfriheten.

Bare å flytte inn!

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Alanyahus - din vei til en sikker investering

Vårt mål er å yte den beste servicen under visning, kjøpet og ikke minst i tiden etterpå. Vi ønsker langvarige gode kundeforhold hvor vår dør er åpen for alle typer henvendelser. Vi har mange fornøyde kunder, og de er våre beste referanser. Kontakt oss for referanseliste.

Å benytte profesjonell hjelp ved investering i Tyrkia er en selvfølge, og vi representerer din trygghet.

  • Vi registrerer ditt vann-og strømabonnement
  • Du får full assistanse ved kjøp av møbler og hvitevarer, uten ekstra kostnad
  • Vi hjelper deg med profesjonell måltaging, sying og oppheng av gardiner, uten ekstra kostnad
  • Vi har ettersyn og kontoll av din leilighet - ”Housecare service” til en årlig kostnad av 250 €. Vi gjennomfører minimum 2 besøk i din leilighet pr.mnd. Vi renser A/C filterene 2 ganger i året.
  • Vi er behjelpelig med ev. transfer til og fra flyplassen (20 euro pr.pers)
  • Vi kan bestille rengjøring av din leilighet til avtalt pris
  • Trenger du håndverkere hjelper vi deg å finne riktig person og pris

Det er vårt mål at hele prosessen skal bli så enkel, trygg og oversiktig som mulig. Vi ønsker at du skal oppleve det som trygt å benytte vår service, og at du blir tatt godt vare på på alle måter.

Vi gjør din investering på den tryggeste og enkleste måten, slik at du i fremtiden kan nyte det gode liv i Tyrkia.

SEND OSS LINKEN TIL BOLIGER DU HAR FUNNET PÅ NETTET

Så finner vi hvem som har salgsoppdraget, og vi kan hente mer informasjon om eiendommen. På denne måten trenger du ikke å henvende deg til mange meglere eller utbyggere, hverken norske eller tyrkiske: Vi tar kontakt med disse for deg.

VI OVERVÅKER MARKEDET FOR DEG
På vår nettside finner du langt flere annonser på boliger enn på finn.no, men det blir fortsatt lite sammenlignet med det som selges i Alanya og omegn. Sender du oss dine kriterier kan vi oppdatere deg månedlig, alt etter behov, på nye boliger på markedet som matcher DINE krav.

Vi reserverer oss mot prisendringer.

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Alanyahus

Øzlem Yousseinof (norsktalende)

Autorisert Eiendomsmegler

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode331595288
Sist endret06. des. 2023 08:03
ReferanseAyse akilli

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.