Bildegalleri

Ciudad Quesada

Fantastisk villa med sentral beliggenhet i Ciudad Quesada

Kart med kartnålCiudad Quesada, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 649 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Primærrom
231 m²
Grunnflate
135 m²
Boligareal
270 m²
Tomteareal
900 m² (eiet)
Byggeår
1996
Renovert år
2020
Sengeplasser
14
P-plasser
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Ciudad Quesada, Rojales, Alicante

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

STOR MULIGHET!!

STOR MULIGHET!! Et fantastisk familiehjem med aktiv utleie og turist lisens, sentral beliggenhet i Ciudad Quesada - her er det mulighet for inntekt fra overtakelse. Denne flotte boligen har hele 14 sengeplasser, et familiehjem med norske leietakere på sommerferie i Ciudad Quesada. 

Det er en glede å presentere denne eiendommen, beliggende kun 5 mins gange fra sentrum av Quesada, og kun 2 min til den Norsk Skolen i Rojales. Hoveddelen av huset har alt på et plan, og selve tomten og hagen er en oase for den perfekte ferien i Spania. Den innbyr til kos og hygge hele året, en perle av en hage og bolig. Boligen er plassert på en hjørnetomt, 900m2 vel utnyttet tomt, boligen er godt plassert på eiendommen og det meste av hagen er på et plan, her har man sol fra morgen til kveld. 

Boligen har 135m2 på 2 plan. I hovedetasjen er det en stor patio med plass til sittegruppe og med flotte vinduer ut mot svømmebassenget og hagen. Fra patioen er det 2 innganger, fra den ene kommer man inn i en liten praktisk gang og hvor det også er et toalett. Fra den andre inngangen kommer man inn til en stor spisestue med spisestuemøbler. Videre er det et stor og flott kjøkken i hvit lekker dekor, og med barløsning ut mot spisestuen. I forbindelse med kjøkkenet er det et eget praktisk vaskerom, med trapp til underetasjen. I tillegg er det et soverom med 2 enkelt senger. Videre fra spisestuen er det et par trappetrinn opp til en elegant innredet stue med gasspeis. Denne lekre og koselig innredet stue innbyr til kos og hygge både med familie og venner, eller synke ned i sofaen med bok og en kopp te. Videre fra stuen er det hele 3 soverom og 2 baderom med dusj. Soverommene er romslige og master soverommet har bad en-suite, dette baderommet har også varme i gulvet. 

I underetasjen er det egen leilighet som tilbyr 2 soverom, ett baderom samt ett toalett. Leiligheten har en egen stue med sofa hjørne og tv. Her er det også et hybelkjøkken med barløsning, selve baren er nydelig dekorert i stein. Fra motsatt side av stuen er det et stor soverom med 4 køyesenger og et baderom med dusj. Videre i underetasjen er det et stor åpent rom som kan benyttes som garasje, foruten 2 store rom som i dag benyttes oppbevaring. Det ene rommet er et teknisk rom med masse plass til oppbevaring, det andre rommet benyttes til oppbevaring av alt som behøves for utleie. 

Eiendommen selges som den er, inkludert møbler. Her kan man kun pakke kofferten og flytte direkte inn, til en eiendom som betaler seg selv i forhold til leieinntekter. Kostnader for boligen dekkes av inntektene for utleie på sommeren. Selger har brukt boligen masse selv, og har dermed hatt tett oppfølgning av boligen i forhold til utleie og har et velfungerende system i forhold til keyholding, vasking og kontroll ved utleie. 

Utendørs 

Denne flotte eiendommen har en fantastisk layout av hagen. Nesten alt på et nivå i front av huset, hvor svømmebassenget på 10*5 meter er plassert midt i hagen. Det er egen paviljong med BBQ og ekstra kjøleskap, samt et flott spisebord med marmor plate. Det er mange sittegrupper rundt om i hagen, og fremdeles masse plass til solsenger, her finner man sol hele dagen til solbading. Dusjen ute har både varmt og kaldt vann, og er fint bygget inn og fliselagt. Det er også en sittegruppe med pergola, her kan man nyte tiden utendørs både med og uten skygge. Eiendommen har 2 inngangsdører, samt også port for å kjør inn bilen. Det er plass til 2-3 biler på parkeringen, samt at det også er mulig å kjøre bilen inn i garasjen . Dette er en eiendom som må oppleves, visning anbefales på det varmeste. Jeg har også video tilgjengelig for de som ønsker det oversendt. 

Eiendommen har blitt jevning oppusset og her er noe av det som har blitt oppgradert: Drenering rundt huset, nye fliser og gress på halve tomten, stor solcellepanel pakke, ny varmepumpe til bassenget (største modell), sjekket fuger og fliset om deler av svømmebassenget, syrevasket hele bassenget, ny varmtvannsbeholder, nytt sikringsskap, nye aircon i alle soverom samt også i stue og spisestue, nytt master-baderom med varmekabler i gulvet, ny baderoms innredning på alle bad, ny utedusj med varmtvann (gass), ny integrert oppvaskmaskin, nytt integrert kjøleskap, alle flater inne har blitt malet, muren rundt huset har blitt pusset og malt samt kloakken er lagt om fra septik til offentlig. 

Dette er en eiendom som har blitt passet på og oppgradert i løpet av årene. Her har man mulighet til å komme til dekket bord, med inntekt fra første år. Sommeren 2024 er allerede full booket, man kan overta nå og få inntektene fra utleie fra første sesong, eller om man ønsker å benytte eiendommen selv, kan man ta over i slutten av august da alle bookinger er avsluttet. Det er en fantastisk mulighet til å få tilgang på en stor og luksuriøs eiendom, beliggende rett ved sentrum i Ciudad Quesada, og samtidig ha dekket driftskostnader og mer til. 

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Costa Blanca Megleren

Selling Sunset

Annonseinformasjon

FINN-kode331246083
Sist endret05. mars 2024 09:04

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.