Bildegalleri

Nye moderne boliger i populært område.

Kart med kartnålSan Pedro del Pinatar, Costa Calida
PrisantydningEUR 328 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
112 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Eksepsjonell utvikling bestående av åtte boliger hver elegant designet og utstyrt med sitt eget private basseng.

Moderne åpen planløsning første etasje består av stue/spisestue/kjøkken med store terrassedører som fører fra stuen til terrassen og bassenget, soverom igjen med terrassedører og et bad. I andre etasje er det ytterligere 2 soverom med utgang til stor terrasse og bad. Noen eiendommer med solarium inkludert med innvendig trapp, andre boliger meddelte som tilleggsvalg.

Men det som virkelig skiller disse eiendommene, er det faktum at de kommer med Balay elektriske apparater, badene kommer fullt utstyrt, vaskeromskabinett, soverommene har innebygde garderober med LED-belysning, mens hoved soverommet har en walk-in-garderobe, klimaanlegg, pre- installasjon, terrasse, privat basseng med boblebad og off road parkering.

Palmeras Gold XI, ligger i byen San Pedro del Pinatar i Costa Calida, 1,9 km fra strendene ved Middelhavet og Mar Menor. Det er omgitt av alle tjenestene du trenger og kun en kort spasertur fra sentrum.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. 

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

Eiendommen er lett tilgjengelig via N-332 riksvei og motorveien AP-7, og ligger bare en kort kjøretur fra både Alicante og Corvera Murcia flyplass

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for de fleste er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc. 

 

Innhold

3 soverom og 2 bad. Terrasse 17m2 + takterrasse 17m2
pre-installert A/C, privat basseng.Hvitevarer er inkludert, parkering på tomt.

Ferdigstilles desember 2025

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

God standard.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode330761857
Sist endret30. nov. 2023 09:50
ReferansePalmeras

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.