Bildegalleri

Kvalitetsleiligheter, oppusset og klar for innflytting!

Kart med kartnålOrihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 165 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
66 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Lomas de Campoamor-leilighetene ligger ved siden av Real Club de Golf Campoamor i Orihuela Costa. 
Disse høykvalitetsleilighetene har 2 eller 3 soverom, 2 bad, stor stue, fullt møblert kjøkken med over- og underskap og bruksområde og balkong som vender mot havet, og noen nyter havutsikt. 
Boligkomplekset består av felles svømmebasseng, treningsstudio og valgfrie parkeringsplasser. 
Real Club de Golf Campoamor Resort har en praktisk beliggenhet i et unikt miljø sør for Alicante, midt i hjertet av Costa Blanca. Et grønt område på 707 hektar som en gang tilhørte Hacienda "Dehesa de Campoamor" hvor middelhavslandskapet og tradisjonelle sitruslunder blander seg forsiktig. 
Dens privilegerte beliggenhet knapt 3 km fra stranden og over 130 meter over havet favoriserer ankomsten av en mild havbris og en vakker utsikt over Middelhavskysten. 
Orihuela har 16 km kyst som dekker klipper med krystallklart vann og fine sandstrender, blant annet kan vi fremheve strendene Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca og Mil Palmeras som år etter år har oppnådd status for europeiske strender med blått flagg. 
Fra en så flott beliggenhet kan du dra nytte av de fantastiske fasilitetene dette området har å tilby, utmerkede shoppingmuligheter fra den nærliggende La Zenia Boulevard, et bredt utvalg av internasjonale retter fra de nærliggende restaurantene, i tillegg til å nyte de vakre strendene med blått flagg som finnes langs denne kystlinjen. Det er også lett tilgjengelig på bare 35 minutter fra Alicante flyplass

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad ,2 terrasser 6m2 + 28m2 .
felles område med basseng, pre-installert A/C, mulig å kjøpe parkering. Heis.

3 soverom finnes fra 179 000€

Disse leilighetene er innflyttingsklare.

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode330616772
Sist endret29. nov. 2023 08:39
ReferanseLomas de Campoamor

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.