Bildegalleri

Palo Alto (Ojen)

Jasmine Heights - Unik, luksuriøs og moderne toppleilighet i tre etasjer med fantastisk panoramautsikt i Palo Alto, Ojen

Kart med kartnålPalo Alto, Spania
PrisantydningEUR 2 875 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Grunnflate
275 m²
Byggeår
2021
Rom
3
Sengeplasser
3

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Balkong/Terrasse
Heis
Stereoannlegg
Grill
Golfbane
Hage
Boblebad
Parabol
Internettilgang - finns
Bademulighet
Utsikt
Møblert
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Er du på utkikk etter en helt spesiell, moderne og luksuriøs toppleilighet med wow-faktor?
Denne eksklusive toppleiligheten med 3 soverom og 3 plan er en unik eiendom i Palo Alto, ettersom den består av en leilighet med 2 soverom kombinert med en toppleilighet med 3 soverom. På grunn av denne kombinasjonen får du den plassen du vanligvis bare får i en villa, selv om du fortsatt har den enkle inn- og utflyttingen til en toppleilighet i det fantastiske og nye boligkomplekset Palo Alto.

Palo Alto ligger nedenfor den postkortperfekte andalusiske fjellandsbyen Ojen, bare noen få kilometer nord for Marbella. Utviklerne av moderne boligkomplekser har i økende grad rettet oppmerksomheten mot Ojen-området. Dette miljøvennlige og eksklusive området er skapt for å tilby en luksuriøs livsstil i dramatiske omgivelser, med uforglemmelig panoramautsikt og mange luksuriøse fasiliteter. Det inngjerdede komplekset med 24-timers vakthold og concierge-tjenester tilbyr beboerne et helsestudio og et topp moderne treningsstudio, et SPA-senter med hamam og boblebad, et oppvarmet innendørsbasseng, en sosial klubb og et arbeidsrom for samarbeid. Vakkert anlagte hager omgir utendørsbassengene, lekeområdene og tennisbanen. I tillegg finnes det til og med et bondemarked!

Den sørvendte toppleiligheten på 275 m² er omgitt av vakker natur og eksklusive eiendommer, og er som skapt for å imponere! Den er designet etter de høyeste spesifikasjonene og kan skilte med moderne estetikk, komfort og funksjonalitet. På hovedplanet, som opprinnelig var planlagt for en treromsleilighet, er det nå en åpen planløsning med en stilfull stue, spiseplass og et elegant kjøkken med øy og bar, slik at du kan forestille deg hvor mye plass du får i stuen til å underholde familie og venner. De brede og høye skyvevinduene og glassdørene gir en sømløs forbindelse mellom inne og ute, og slipper inn rikelig med sol og naturlig lys. De 107 m² store terrassene gir beboerne mulighet til å nyte den fantastiske utsikten over havet og fjellene og klimaet på Costa del Sol, som regnes som det beste på det europeiske kontinentet. Den øverste etasjen, som nå er omgjort fra en toppleilighet med tre soverom, har et romslig hovedsoverom med eget omkledningsrom, ytterligere to store soverom og to bad, en stor, romslig terrasse med boblebad hvor du kan nyte den fantastiske panoramautsikten over havet. Fra denne terrassen kan du gå opp til det fantastiske 147 m2 store solariumet med kjøkken, som er et flott sted å grille, spise lange lunsjer eller spise kveldsmiddager mens du ser på solnedgangen. Det er også et område der du kan installere et lite basseng, slik at du kan forfriske deg på varme sommerdager etter å ha ligget på solsengen. Faktisk har hver etasje i denne ekstraordinære eiendommen en stor terrasse med havutsikt. Leiligheten har også 3 innendørs parkeringsplasser og to boder.

Denne stilfulle og smarte boligen er i utmerket stand, innredet med designtapet overalt og godt utstyrt med valgfrie møbler (kan forhandles), Wi-Fi og satellitt-TV. Det er også utstyrt med utvendig heis til begge boenhetene, klimaanlegg, gulvvarme, Dolby Stereo Surround-system, automatisk vanningsanlegg, elektriske persienner, doble vinduer, garderober osv. De nøytrale fargene er inspirert av naturen og skaper en beroligende atmosfære. Sikkerhets- og videoinngang, alarmsystem og overvåkningskameraer gir deg trygghet.
Et utmerket valg og enestående i sitt slag!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode330365718
Sist endret17. jan. 2024 13:53
ReferanseD3325

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.