Bildegalleri

Mahmutlar

Vakker, fullt møblert moderne treromsleilighet i Mahmutlar, Alanya, rett i nærheten av sentrum og stranden

Middelhavsområdet øst
PrisantydningNOK 1 300 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
115 m²
Byggeår
2008

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Mahmutlar er en hyggelig liten by øst for Alanya. Her bor det ca 30.000 fastboende innbyggere, og selv om Mahmutlar har 4,5 km med strandlinje, er ikke Mahmutlar utelukkende en ferieby. Fler og fler europeere har funnet sitt andre hjem her og bor her deler av året eller permanent. Et særpreg ved Mahmutlar er at det ikke finnes påtrengende selgere og kelnere som maser. I hovedgaten Barbaros finner du butikker av europeisk standard, men om du foretrekker mer tradisjonelle tyrkiske butikker – finner du disse i gaten overfor, på Atatürkgaten. I Mahmutlar holdes det basar to ganger ukentlig, på lørdager er det basar i sentrum, mens det på tirsdager holdes basar i den østre enden av Barbarosgaten. Begge selger fersk frukt og grønnsaker fra nærmiljøet, og souvenirer, krydder og klær. I Mahmutlar er det gode shoppingmuligheter, og man finner alt hva man trenger; banker, post, matvarekjeder, apotek, leger, og selvsagt sjarmerende kafeer og restauranter med internasjonal standard.

Mahmutlar er en levende by hele året!

Generelt

Dette er en nydelig eiendom med 115m2 åpen planløsning, og den er komfortabelt designet og møblert overalt. En innbydende, romslig stue med terrassedører og vinduer som flommer inn i lyset. Gjennom en attraktiv buegang er en stor, delvis separat kjøkkenkrok med god plass til familiefrokost eller underholdende venner. Utenfor er en ekspansiv overbygd balkong, perfekt for å slappe av og beundre den lokale utsikten. 2 generøst store doble soverom, ett med egen balkong med utsikt over bassenget, og 2 familiebad fullfører denne nydelige leiligheten. Utenfor har beboerne tilgang til et fristende svømmebasseng, solterrasser og en felles grillplass. Eiendommen ligger i en førsteklasses boligposisjon, kun 300 meter fra sandkysten og blått hav. Mahmutlar er en livlig by med alt du trenger i nærheten, så det er bare en kort spasertur til de mange butikkene, barene, restaurantene og markedene. For de som søker natteliv eller historie, er det kun 9 km fra sentrum av Alanya med sine museer, pittoreske havn og imponerende slott.

Prisen for denne leiligheten er € 109.000, den gjeldende eurokurs avgjør til enhver tid den endelige prisen i norske kroner.

Visning

Vi gjør private individuelle visninger etter avtale. Fordi vi er permanent tilstede i Tyrkia, med eget kontor og norsk personale, kan vi alltid avtale visning på kort varsel. Ring +90 541 641 6000 24/7 for avtale.

For individuell visningstur fra Norge til Alanya, 
ring 47 932 34 001, +90 541 641 6010 
eller send oss e-post på  info@ripohomes.com

Allerede i Alanya?
Kontakt oss for avtale om visning. 
Vi sender gjerne en bil for henting der hvor du / dere bor.

Salgsprospekt
Be om salgsprospekt for denne eiendommen ved å maile oss på info@ripohomes.com  
Oppgi RIPO kode 1389-9-P

Har du leilighet eller villa i Tyrkia som du vil selge, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi har stor pågang av kjøpere fra hele verden, og vi kan også selge din leilighet eller villa.
Siden 2004 har vi utført kjøp og salg av mer enn 2000 leiligheter og villaer fra hele 80 land.

Adkomst/Tomteforhold

Om Oss

RIPO HOMES eiendomsmegling er et heleid norsk fullservice tyrkisk meglerfirma. Vi arbeider hovedsakelig med formidling av fast eiendom for private i Tyrkia, hvor vi har servicert kunder fra mere enn 80 land siden starten.

Vi er tre norske, svensk, finsk, hollandsk, tysk og flere tyrkiske medarbeidere fast stasjonert ved hovedkontoret i Mahmutlar Alanya, foruten 100+ salgsagenter av mange forskjellige nasjonaliteter i mange land. I alt er vi 40 personer tilknyttet hovedkontoret.

Herav seks nøkkelpersoner med tilsammen over 100 års erfaring med eiendom i Tyrkia - hvilket betyr at vi har meget god kompetanse på mange områder.

Vi ble etablert i 2004 i Alanya og nå i 2024 feirer vi 20 års jubileum.

I løpet av disse årene har vi utført flere tusen eiendomsoppdrag her i Tyrkia. Vi arbeider med klienter fra hele verden, både med kjøp og salg og diverse serviceytelser, som juridisk rådgiving, overføring av eiendom til arvingene ved dødsfall, testamentopprettelser og eiendomsmanagement med mere.

Når du velger RIPO HOMES som din megler ved boligkjøp i det herlige Alanyaområdet, garanterer vi deg profesjonell assistanse. Vi vil bistå deg ikke bare fra fra A til Å gjennom kjøpsprosessen, men også etter kjøpet står vi bak deg og hjelper deg med alt du trenger, om du skulle ønske det!

Alt foregår trygt og sikkert hos oss, vi har alle tillatelser i orden, og vi har selvfølgelig nedfelt i vår kontrakt en klausul om refusjon av hele kjøpesummen dersom det, mot formodning, oppstår en situasjon som medfører at skjøtet ikke kan overdras til ny eier.

Vi holder til i Mahmutlar to kvartaler ovenfor Master Restaurant (på Barbarosgaten) og rett bakom Hasbul supermarket (på Atatürkgaten). Adressen er Türkyilmaz 7, A blokk, sokak (gate) 207, 07400 Mahmutlar Alanya.

Vårt 350 m2 store hovedkontor opptar hele underetasjen i eiendommens A blokk. I 2022 åpnet vi også avdelingskontor i den vestlige delen av Mahmutlar Alanya, på Vatangaten, like overfor Toros restaurant.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Middelhavsområdet øst
Logo

RIPO HOMES Eiendom

Din norske megler i Tyrkia

Annonseinformasjon

FINN-kode329695305
Sist endret20. juni 2024 08:32

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.