Bildegalleri

Elviria (Marbella)

Stilfull og moderne luksusvilla i vakre Elviria, Marbella.

Kart med kartnålElviria, Costa del Sol
PrisantydningEUR 2 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
241 m²
Tomteareal
1 000 m²
Sengeplasser
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Utsikt
Fiskemulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Denne ultramoderne villaen med 4 soverom i Elviria, Marbella Øst, er nyrenovert til høyeste standard og utstråler en følelse av stil og luksus som du ikke ser hver dag. Villaen er til salgs i den veletablerte enklaven Elviria, som ligger øst for Marbella sentrum.

Prosjektet skal stå ferdig i 2024. Når den omfattende renoveringen er ferdig, vil den kommende kjøperen få et upåklagelig hjem som på en vellykket måte blander modernitet og innovasjon med klassiske trekk og tidløs middelhavssjarm.

Elviria kan kalles "den uoffisielle hovedstaden" i den østlige delen av Marbella. Beliggenheten i en av de beste boliggatene gir deg enkel tilgang til alle fasiliteter du trenger. Området er omkranset av pinjelunder og har et stort utvalg av restauranter, kafeer, tapasbarer, butikker, supermarkeder, idrettsanlegg og selvfølgelig sandstrender og grønne golfbaner. Her finner du luksuriøse strandvillaer og golfleiligheter i frontlinjen, eiendommer i tradisjonell stil og ultramoderne, moderne boliger. Det sosiale midtpunktet i Elviria er det pulserende handelssenteret som ligger langs vei A-7. Her finner du flere internasjonale skoler (bl.a. tyske, engelske og spanske), tennisakademier, strandyoga, strandklubber, bl.a. berømte Nikki Beach og Don Carlos Beach Club, fredagsmarked, Aventura Amazonia, den største eventyrparken i Andalucia, og mye mer. Elviria ligger bare 12 minutter fra Marbella sentrum, 17 minutter fra legendariske Puerto Banus og 5 minutter fra havnen i Cabopino. Både Malaga og Gibraltar internasjonale flyplasser ligger mindre enn en time unna. Det kosmopolitiske nabolaget er populært blant barnefamilier, par og pensjonister fra Nord-Europa, og alle som liker å leve et stressfritt liv i vakker natur.

Dette smarte, miljøvennlige og energieffektive huset på 241m² med 103m² terrasser ligger på en pittoresk privat tomt på 1 000 m², omgitt av vakre grøntområder og eksklusive eiendommer i Marbella Øst. Den skandinaviske Lagom-stilen og bærekraftige og økologiske inspirasjonskilder smelter sammen til en nyutviklet bolig i Marbella-stil. Fokuset ligger på rene, enkle linjer og funksjonalitet uten at det går på bekostning av skjønnhet og komfort. Huset er designet og bygget med materialer av høyeste kvalitet, og har 4 soverom og 4 bad, stue, spisestue og oppholdsrom, et moderne, fullt utstyrt kjøkken og en privat garasje. De innvendige rommene fører til de sjenerøse utearealene som gir en ekte feriestedstemning, med fantastiske overbygde og solrike terrasser, en stor hage med privat svømmebasseng og sol- og avslapningsområder som er perfekte for underholdning og for å få mest mulig ut av det herlige Marbella-klimaet. En stor terrasse/solarium er en utvidelse som vil bli lagt til den opprinnelige strukturen. Dette skaper et ekstra oppholdsrom, som er like stort som den store terrassen ovenpå. Den flotte landskapsarkitekturen går sømløst over i de utendørs underholdningsarealene, og man kan se for seg å spise utendørs eller drikke en favorittcocktail i solnedgangen mens man nyter utsikten over de spanske omgivelsene!

Denne praktfulle eiendommen er praktisk innredet og utstyrt med den aller nyeste teknologien, og vil tilfredsstille behovene til de mest kresne. Det svært sofistikerte og innovative prosjektet vil bli gjennomført uten å kutte noen hjørner når det gjelder kostnader, kvalitetsmaterialer og utstyr. Store skyvedører i glass, doble vinduer, innebygde garderober, LED-lys, et Domotic-smarthussystem, klimaanlegg, gulvvarme på badene og mange andre funksjoner vil gjøre ditt luksuriøse liv sømløst.

Denne virkelig flotte eiendommen i Marbella Øst kan bli familiens hjem eller en eksklusiv ferievilla, der du kan slappe av og nyte middelhavsstilen som er diktert av en helt spesiell beliggenhet med herlig atmosfære og en perfekt kombinasjon av moro, sol, eksklusiv moderne luksus og natur.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Drumelia - Kåret til Spanias beste meglerhus 2022-2024

Annonseinformasjon

FINN-kode329434610
Sist endret15. feb. 2024 13:35
ReferanseD3363

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.