Bildegalleri

NATURA: Eksklusiv Bolig, Luksusliv, Høy Avkastning, Prisvinnende Utbygger, Fleksibel Finansiering og Bankgaranti!

Kart med kartnålAlsancak, Kyrenia, Nord-Kypros
PrisantydningNOK 4 570 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
146 m²
Byggeår
2021
Energimerking
A - Mørkegrønn
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

To-Roms Residense med Private Hage

NATURA KYPROS
De beste overraskelsene i livet er skjult i den uendelige reisen mellom det vi velger og det som velger oss. Natura var et prosjekt som valgte oss fra begynnelsen av: Ideen blomstret ubesværet og naturlig, akkurat som navnet dets. Forestill deg et sted der middelhavslivsstilen møter bærekraftige måter å leve på... og med ett er du omgitt av en fantastisk fellesskap, deling av historier, vakre omgivelser, mat og en følelse av tilhørighet. Redefinisjonen av suksess Ifølge en legende ble Afrodite, kjærlighets- og skjønnhetsgudinnen, født på Kypros.

Derfor har øya, som har mer enn 300 solskinnsdager i året, en umiddelbar forelskelseseffekt på førstegangsbesøkende. Ta med deg matpakken og ryggsekken og dra til naturparken! Det er ingen tvil om at Kypros er en ideell destinasjon uansett tid på året med sitt fruktbare klima, rike historie og flotte attraksjoner. Fra å besøke en vingård til å tilbringe tid med Caretta-skilpadder; du vil definitivt nyte ditt nye hjem. Natura ligger som en gudinne foran Be?parmak-fjellene, arvingen til Middelhavets skjønnhet; i harmoni med alle skyggene, teksturene og fargene i omgivelsene. Den unike anatomien i interiøret, de åpne områdene og pergolaer; hele historier fra Natura har en organisk forbindelse med essensen av Kypros.

Med sin rike historie og fargerike hjørner minner Kypros oss om at det er stedet der Afrodite, kjærlighets- og skjønnhetsgudinnen, ble født. Med mer enn 300 solskinnsdager, et rikt kjøkken og mange skjønnheter å oppdage, har Natura alt du trenger. Vær klar til å føle deg som hjemme med naturen! Å gjøre et sted til et hjem for deg og dine kjære er en vakker ting!

I Natura kan du velge interiørdesign etter eget ønske: Du kan ønske gjester velkommen i et hus med moderne linjer, til et sted omgitt av en praktfull middelhavsatmosfære eller en moderne og naturlig nordiske stil. Da Natura-konseptet ble født , visste vi at det var veldig viktig for alle å ha muligheten til å tilpasse sine egne bo-miljøer, så vi la vekt på ideen om tilpasning. Vi jobber med enorm lidenskap for å designe den perfekte atmosfæren i harmoni med ditt hjems personlighet!

------------------------------------------------------------------------------

To-Roms Residense med Private Hage:

------------------------------------------------------------------------------

Investér i NATURA sine nøkkelferdige leiligheter:
Stor etterspørsel og økonomiske muligheter. Som stolt eier av en NATURA-eiendom, har du en reel sjanse for betydelige avkastning og en muligheten til å bli med i et ettertraktet fellesskap av investorer. Türkiye Is Bankasi Boliglån: For ferdigbyggede eiendommer kan vi assistere med å sikre deg boliglån gjennom Türkiye Is Bank. Dra nytte av opptil 65% dekning og en gunstig tilbakebetalingsplan over 10 år. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å finne løsninger som passer slik at du kan finne deg den ideelle eiendomen i NATURA.

Nåværende Markedsforhold: Benytt deg av dagens markedsvilkår, som tilbyr omtrent 40% - 50% avkastning per år på investeringen din.

Høy Etterspørsel etter NATURA
NATURA er svært ettertraktet og strekker seg langt forbi eierskap.
- Etterspurte: Opplev høy etterspørsel og et begrensede anntall eiendommer tilgjengelig, noe som gjør det til en eksklusiv investeringsmulighet.
- Eksklusive Utleiemuligheter: Nyt høye utleiepriser og en venteliste for langsiktige leiekontrakter, som viser den store etterspørselen til NATURA på markedet.

NATURA: Mer enn en Bolig, en Investering i Din Fremtid. Opplev kortsiktige økonomiske gevinster og langsiktig verdistigning. Bli med i NATURA for bærekraftig økonomisk vekst i et blomstrende og eksklusivt fellesskap.

------------------------------------------------------------------------------

Gratis visningsturer til Kypros
Oppdag Kypros med våre eksklusive private visningsturer, skreddersydd for internasjonale investorer og alle andre som søker førsteklasses eiendomsinvesteringer. Fordyp deg i Kypros' fengslende skjønnhet mens du utforsker vårt brede utvalg av luksuseiendommer.

Guidet eiendomsinnsikt:
Interessert i å kjøpe eiendom på Kypros? La våre visningsturer hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Utforsk den mangfoldige regionen Kypros med våre lokale eksperter, og få innsikt i attraksjoner, opplevelser og fasiliteter som vil berike din reise.

Vår tjeneste inkluderer:
- Skreddersydd reiserute med personlige eiendomsvisninger og konsultasjoner.
- 3 netters overnatting i en av våre eiendommer.
- Gratis transporttjenester og tur-retur flyplassen.
- Ekspertveiledning om juridiske aspekter og investeringsmuligheter.

 Vennligst merk:
- Flykostnader til og fra Kypros er ikke inkludert.
- Ekstra netter utover den angitte varigheten dekkes ikke.

Vårt dedikerte team er forpliktet til å tilby en sømløs og innsiktsfull visningsopplevelse, og tilbyr omfattende kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og veileder deg gjennom kjøpsprosessen.


------------------------------------------------------------------------------

Beliggenhet
Velkommen til Natura, et eksklusivt boligparadis i den sjarmerende kystregionen Alsancak, Kyrenia. Dette unike området kombinerer naturskjønn skjønnhet, rik historie og en innbydende middelhavsatmosfære, ideelt for både investorer og feriegjester.

Natura er strategisk plassert med fjellene på den ene siden og det krystallklare havet på den andre, og gir deg en spektakulær utsikt i alle retninger. Denne ettertraktede beliggenheten sikrer beboerne en eksklusiv livsstil, hvor de kan nyte det beste av både landsby- og byliv. Bare mindre enn 3 minutter unna finner du den lokale perlen, Escape Beach Club, som gir deg ikke bare et nærliggende fristed ved stranden, men også en idyllisk opplevelse.

Alsancak, hjertet av denne vakre regionen, byr på den beste infrastrukturen i hele Nord-Kypros-regionen. Dette området tilbyr en unik atmosfære med en blanding av landsbyliv og byliv, rik på kultur og natur. Med enkel tilgang til alle nødvendigheter, inkludert bensinstasjoner, postkontorer, skoler, hoteller, restauranter, idrettssentre og shoppingområder, garanteres et komfortabelt og praktisk opphold. 

I tillegg til å bo i dette vakre området, kan beboerne glede seg over eksklusive fasiliteter innen gangavstand, inkludert Gave Cafe og Natura SPA & Wellness, begge etablert av Kibris Developments. Utforsk Natura og oppdag en livsstil som ikke bare omfavner det vakre omkringliggende landskapet, men også integrerer våre egne eksklusive etablissementer for å forsterke opplevelsen av et unikt hjem. Natura SPA & Wellness ble stolt tildelt World Luxury Spa Award 2023, en anerkjennelse av vårt engasjement for uovertruffen luksus og velvære.

Avstander til Nærliggende Steder:
- Til Kyrenia Sentrum: 9 km
- Til Nicosia Sentrum: 30 km
- Til Korineum Golfklubb: 30 km
- Til Ercan Flyplass: 50 km
- Til Famagusta: 75km
- Til Larnaca Flyplass: 90km

Utforsk Natura og oppdag en livsstil som omfavner det vakre omkringliggende landskapet samtidig som det gir en integrert opplevelse av eksklusive fasiliteter og bekvemmeligheter.


------------------------------------------------------------------------------

Våre Standarder
Som anerkjente medlemmer av 1. klasse hos Cyprus Turkish Building Contractors Association, er vi stolte av å opprettholde de høyeste standardene på alle områder av våre prosjekter.

Bankgarantert sikkerhet
Slapp av med vissheten om at vi har styrket vår forpliktelse til investorers sikkerhet gjennom solide bankgarantier med Türkiye Is Bankasi. Dette sikrer ikke bare investeringen din, men åpner også døren for sømløse boliglånsalternativer for vårt internasjonale klientell.

Europeisk utmerkelse
Hos Kibris Development bygger vi etter europeiske standarder og sikrer at våre prosjekter møter og overgår kvalitets- og håndverksstandardene. Vår dedikasjon til disse standardene er et bevis på vår urokkelige streben etter kvalitet.

Bærekraftig arkitektur
Fordyp deg i elegansen til moderne arkitektur som sømløst smelter sammen med en dyp respekt for miljøet og kulturarven. Våre design fanger ikke bare oppmerksomhet estetisk, men bidrar også til en bærekraftig og harmonisk fremtid.

Effektivitet og innovasjon
Vi omfavner en energieffektiv tilnærming, der prosjektene våre integrerer de nyeste innovasjonene for å minimere miljøpåvirkning og maksimere operasjonell effektivitet. Denne forpliktelsen strekker seg fra design til konstruksjon.

Materialer av høy kvalitet
Vær trygg på at vi kun benytter førsteklasses byggematerialer. Kvalitet er ikke bare et løfte; det er en hjørnestein i vår filosofi og sikrer levetiden og holdbarheten til hvert prosjekt vi påtar oss.

Inkluderende design
Våre prosjekter er designet med inkludering i tankene og gjør dem tilgjengelige og tilpasset for enkeltpersoner med ulike evner. Vi tror på å skape rom som beriker livene til alle i vårt fellesskap.

Rask eierovergang
Opplev bekvemmeligheten med umiddelbar overføring av eiendoms-skjøte – en refleksjon av vår forpliktelse til å tilby en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre klienter.

Miljøansvar
Som et tillegg til vår dedikasjon til kvalitet, implementerer vi ISO 14001 miljøstyringssystem. Vi streber etter å være forvaltere av miljøet og integrerer ansvarlige praksiser i alle aspekter av prosjektene våre.

BREEAM® sertifisering
Vår forpliktelse til utmerkelse understrekes ytterligere gjennom overholdelse av BREEAM-standarder og setter en standard for høykvalitetsboliger med forbedret energi- og vann effektivitet.

------------------------------------------------------------------------------

Vi presenterer boliger som har utmerket seg innen konstruksjon, bærekraft og innovasjon. Vårt samarbeid med Kibris Developments sikrer at hver eiendom ikke bare er et hjem, men også et bevis på førsteklasses håndverk og visjonært design.

Utforsk det ekstraordinære når vi presenterer en samling prisbelønte eiendommer, anerkjent for prestasjoner som Beste Byggefirma, Mest Bærekraftige Prosjekt og Grønneste Bygning.

Bli med oss på en reise der luksus møter innovasjon, og oppdag kunsten å leve i de uovertrufne boligene til Kibris Developments.

PROPERTY NC AWARDS X 19
2019:

 • Beste Byggefirma, Prosjektstyring, Sosio-kulturell Struktur
 • Mest Bærekraftige Prosjekt, Landskapsarbeid, Modulær Design
 • Beste Markedsføringskampanje (1), Beste Markedsføringskampanje (2)
 • Beste Interiørarkitektur, Det Mest Funksjonelle Kontoret
 • Beste Nettside for Byggefirma, Årets Innovasjon

2016:

 • Beste Boligprosjekt, Kommersiell Interiørdesign, Landskapsarbeid
 • Årets Innovasjon, Beste Markedsføringskampanje, Beste Nye Prosjekt
 • Beste Byggefirma

2014: Beste Nye Prosjekt

SIGN OF THE CITY X7
2018: Beste Bolig, Markedsføringskampanje, Grønneste Bygning
2017: Beste Bolig, Grønneste Bygning, Markedsføringskampanje Platinum
2016: Juryens Spesialpris, Beste Bolig, Grønneste Bygning, Markedsføringskampanje

Vi presenterer boliger som har utmerket seg innen konstruksjon, bærekraft og innovasjon. Vårt samarbeid med Kibris Developments sikrer at hver eiendom ikke bare er et hjem, men også et bevis på førsteklasses håndverk og visjonært design.

Utforsk det ekstraordinære når vi presenterer en samling prisbelønte eiendommer, anerkjent for prestasjoner som Beste Byggefirma, Mest Bærekraftige Prosjekt og Grønneste Bygning.

Bli med oss på en reise der luksus møter innovasjon, og oppdag kunsten å leve i de uovertrufne boligene til Kibris Developments.

PROPERTY NC AWARDS X 19
2019:

 • Beste Byggefirma, Prosjektstyring, Sosio-kulturell Struktur
 • Mest Bærekraftige Prosjekt, Landskapsarbeid, Modulær Design
 • Beste Markedsføringskampanje (1), Beste Markedsføringskampanje (2)
 • Beste Interiørarkitektur, Det Mest Funksjonelle Kontoret
 • Beste Nettside for Byggefirma, Årets Innovasjon

2016:

 • Beste Boligprosjekt, Kommersiell Interiørdesign, Landskapsarbeid
 • Årets Innovasjon, Beste Markedsføringskampanje, Beste Nye Prosjekt
 • Beste Byggefirma

2014: Beste Nye Prosjekt

SIGN OF THE CITY X7
2018: Beste Bolig, Markedsføringskampanje, Grønneste Bygning
2017: Beste Bolig, Grønneste Bygning, Markedsføringskampanje Platinum
2016: Juryens Spesialpris, Beste Bolig, Grønneste Bygning, Markedsføringskampanje

------------------------------------------------------------------------------

Vår visjon
Vi tilbyr eksklusive eiendommer som skiller seg ut med sine unike egenskaper og førsteklasses fasiliteter. Vårt fokus er å imøtekomme ulike livsstiler og preferanser, og vi ønsker å berike livene til alle våre kunder. Våre eiendommer gir en opplevelse av komfort, luksus og velvære, og vi er dedikerte til å hjelpe hver enkelt kunde med å finne sitt drømmehjem. Uansett hvilken livsstil du har, vil vi tilby skreddersydde løsninger som passer dine unike behov. Vi setter stor pris på mangfoldet i vår kundebase og er åpne for alle som verdsetter kvalitet og en sofistikert livsstil.

------------------------------------------------------------------------------


Kom i Kontakt
Bli med oss til Natura og la Middelhavets ro bli din hverdagsrealitet. For mer informasjon eller for å avtale en visning, ta kontakt med oss i dag. Din middelhavsdrommelivsstil venter.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode329129756
Sist endret22. nov. 2023 11:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.