Bildegalleri

BARGEMON - HERSKAPELIG EIENDOM - STOR ELEGANT VILLA MED 10 SOVEROM

Bargemon, 83830 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 3 950 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
10
Primærrom
425 m²
Boligareal
425 m²
Tomteareal
236 879 m²
Byggeår
1850

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Bargemon er en pittoresk middelalderby i Provence beliggende nord-vest for Cannes, i øvre Var-distrikt. Byen er kjent for sine vannkilder og her er vannet så godt at folk kommer langveisfra for å fylle kannene og flaskene sine! Bargemon har en fantastisk beliggenhet, 480 meter over havet og med utsikt over dalen med vakre olivenlunder. Inne i byen finner du flere små torg med fontener og lokale restauranter med god mat. Byen har eget svømmebasseng og innsjøene Lac St. Croix og St. Cassier er like i nærheten.
I Bargemon er det fem restauranter og pizzalevering, samt to barer. Det er også et lite supermarked, to bakerier, frisør, beautysalong, apotek og lege. Byen har flere gallerier og det arrangeres kunstfestivaler hver sommer i juli, hvor det kommer kunstnere helt fra NY for å stille ut sin kunst. Byens marked er hver torsdag. Hver onsdag om sommeren er det kveldsmarked og levende musikk på torvet. Bargemon byr paa flere arrangementer og Bastille dagen feires med fyrverkeri.

Avstander/kommunikasjon

Nærmeste større by er Draguignan (tilknyttet med buss) og kystbyer som St. Maxime på den franske riviera ligger kun ca. 50 minutter unna. Til flyplassen i Nice tar det 1 time og et kvarter.

Innhold

Fantastisk og innholdsrik eiendom med hovedhus og to anneks beliggende på stor tomt på hele 23 hektar nær sentrum av Bargemon i Provence. Hovedhuset på ca. 425 m2 er oppført i ca. 1850 og inneholder blant annet: 1. etasje: Entre, kjøkken med spiseplass, grovkjøkken, kjølerom, vinkjeller, tre stuer - hvorav en stue med peis,
en stue med stein på vegger og velvet steintak som er innredet som et spillrom med bar, samt en stue som enkelt kan gjøres om til soverom, et soverom, bad med badstue og spa-avdeling, dusjrom, vaskerom og flere boder og oppbevaringsrom.
2. etasje: To soverom hvorav et hovedsoverom med peis, walk-in closet og bad.
3. etasje: Stue, to soverom med walk-in closet og bad.
4. etasje: Fire soverom og bad.
Anneks 1 er et stort pool house som også har kjøkken, soverom, bad og vaskerom.
Anneks 2 har et soverom og bad.
Flere balkonger og store terrasser/uteplasser med overbygg og plass til loungemøbler, solsenger og spisebord. Svømmebasseng med nydelig bassengområde og pool house med utekjøkken og peis.
Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Tomt

Stor eiendom på ca. 23 hektar med parkmessig opparbeidet hage. Store herskapelige trapper som leder ned til svømmebasseng, lekeplass, tennisbane og andre fasiliteter på eiendommen.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Bargemon, 83830 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Agnar D. Carlsen

Statsaut. eiendomsmegler MEFF/MNEF/FIABCI/CEO

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode329079759
Sist endret17. nov. 2023 22:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.