Bildegalleri

ART-1069 En fantastisk villa i sentrum av Albir./RESERVERT

albir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 675 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
265 m²
Tomteareal
1 050 m² (eiet)
Byggeår
1970

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

En fantastisk villa i sentrum av Albir, med to gjesteleiligheter.

Generelt

Her er en unik mulighet til å eie en flott villa i sentrum av Albir. I første etasje finner man to separate gjesteleiligheter. De består av ett soverom med innebygde garderober og ett bad hver. Åpen stue/spisestue og stort kjøkken. I første etasje finner du tredje leiligheten. Denne har to soverom. Det ene soverommet har eget bad, i tillegg har man et gjestebad. Her er en stor stue og spisestue, med åpent kjøkken., og et separat vaskerom. Det er innstallert aircondition, og sentralvarme som er varmet opp med gass.Det er en stor terrasse som er delvis overbygd med fin utsikt over hagen og nærliggende fjell. Eiendommen er på over 1000m2, med en vakker og lettstelt hage og privat svømmebasseng. Det finnes både dusj og gjestetoalett like ved svømmebassenget. Eiendommen er sørvendt slik at den er solrik, og det er flere steder for og sole seg eller sitte i skyggen og slappe av. Eiendommen har og en garasje og carport, samt flere boder for oppbevaring. Denne villaen er kun en kort spasertur til Albir sentrum, med alle sine flotte butikker, restauranter og kafeer, og stranden kun noen ekstra minutters gange unna. En fantastisk familievilla og en flott villa for ferieutleie. Ta kontakt for visning...

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate Costa Blanca SL er et meglerfirma med Norske eiere, og har flere års erfaring med eiendom, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca godt. Vi har kontor sentralt i Albir, Spania.Vi snakker Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Belgisk, Fransk og Spansk.Vi kan være behjelpelig med og skaffe Nie nr, åpne bank konto og andre formaliteter. Vi har og gode kontakter som kan være behjelpelig med Lånefinansiering. Vi kan også være behjelpelig med renovering av deres bolig, og har kontakter med alle handverksgrupper.

Alt du trenger for et trygt kjøp av din eiendom her i Spania.

ART Real Estate makes Real Estate ART.

Adkomst/Tomteforhold

parkering i garasje, carport og plass til flere biler på eiendommen

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

albir, Costa Blanca nord
Logo

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate make Real Estate ART

Annonseinformasjon

FINN-kode329027918
Sist endret14. feb. 2024 09:04

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.