Bildegalleri

La Romana Enebolig 2 soverom 1 bad Privat hage Felles svømmebasseng

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 179 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
80 m²
Tomteareal
220 m²
Byggeår
2023
P-plasser
1

Visning

Kontakt kontoret på Jessheim for å avtale visning.+47 90867126 Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante.

Om eiendommen

Beliggenhet

La Romana en autentisk liten Spansk by i Alicante provinsen ,Valencia. Belliggende ved foten av Serra del Reclot, i kommunen Vinalopó Mitjà.
Her kan du oppleve det virkelige Spania i herlige omgivelser med enger fulle av mandeltrær og vinranker. Stedet er også kjent for sin utvinning av marmor.
Byen har et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Hver lørdag er det et lokalt marked som selger frukt, grønnsaker og kjøtt i tillegg til de tradisjonelle markedsvarene. Det er Spa hotell, kommunal svømmehall og offentlig tennisbane sentralt plassert. Nyt livet på dette fredlige stedet.

Avstander :

  • 30 minutter til Alicante.
  • 45 Minutter til Elche. 

 
Gode bussforbindelser.

Generelt

La Romana - Enebolig 2 soverom - 1 bad - Privat hage Felles svømmebasseng 

Bygging er startet og overlevering er i Juli 2024.

Nybygde villaer med åpen løsning for stue /kjøkken.
Hvitevarer inkludert.

2 romslige soverom og 1 bad. 

Elektriske blinds på 2 vinduer.

Alarmanlegg.

Led lys i tak.

Kjeller under hele huset.

Terrasse ved inngang.

Meget god standard med moderne design og naturlig lys via tre store vinduer i stuen.

Ta kontakt for tigjengelighet og visning.

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontor både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

  • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
  • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
  • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
  • Særdeles gode referanser
  • Utleieformidling fra A-Å. 
  • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc. 
  • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra. 

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina


Innhold

Standard

Nybygg - høy standard.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode328909393
Sist endret17. nov. 2023 11:51
ReferansexIKLa Romana 01-573x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.