Bildegalleri

ENEBOLIG | NYBYGG VILLA TIL SALGS I EL ALBIR (4495)

Kart med kartnålALBIR, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 1 375 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruksareal
271 m²
Tomteareal
550 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Ny utvikling av 2 nye villaer av nybygg til salgs i et boligområde og rolig område i Albir. Husene er fordelt på 3 etasjer og en takterrasse med fantastisk utsikt over havet og fjellene. I kjelleren finner vi en garasje med hulrom for 2 biler, et oppbevaringsrom og et annet rom med diaphanous plass som kan omdannes til et treningsstudio, kinorom, etc. I hovedetasjen finner vi en romslig stue - spisestue med fullt utstyrt åpent kjøkken, 1 soverom med bad en suite og et gjestetoalett. I øverste etasje finner vi 3 soverom med eget bad i hver av dem. Det skal bemerkes at begge husene har forhåndsinstallasjon av en heis som vil gå fra kjelleren til taket. Utenfor kan vi nyte en stor og anlagt tomt som har et moderne basseng, parkeringsplass og chill-out område. For mer informasjon om disse boligene, ikke nøl med å kontakte oss enten på kontoret eller ved å ringe 96.686.57.76

Generelt

Beskrivelse av Albir

Strandbyen Albir  ligger ca. 5 mil nord for Alicante, og ca. 50 minutters kjøring fra flyplassen, El Altet (ALC). Albir er et sted med rolig og behagelig atmosfære, med mange fastboende nordmenn. 

Albir ligger idyllisk plassert mellom de mer kjente spanske feriebyene Benidorm og Altea. Kommunen heter Alfaz del Pí og har i en årrekke tiltrukket seg solhungrige turister.

Stranden i Albir heter Playa del Racó del l’Albir og er i underkant av 600 meter lang. Langs stranden kan du promenere langs Paseo de Las Estrellas som er en bred strandpromenade og sykkelsti. Som sitt forbilde i Los Angeles og Hollywood har denne promenaden plaketter med prisvinnere fra Albirs egen filmfestival. Fra strandpromenaden er det kun en kort rusletur til nabobyen Altea med sin karakteristiske kirke og gamleby.

Her faller temperaturen i sjøen sjelden under 20 grader og stranden er gradert med blått flagg som er din garanti for rent vann og en velstelt strand. Her kan du svømme, snorkle, seile eller utøve annen vannsport hele året om du ønsker. 

Ellers byr Albir på nok butikker, barer og spisesteder til å tilfredsstille de aller fleste. Atmosfæren på utestedene er ganske rolig, og de yngre festglade menneskene vil nok finne nabobyen Benidorm mer aktuell med sitt store underholdningstilbud.

I bakgrunnen av Albir troner fjellkjeden Sierra Helada som forøvrig er en fredet naturpark. Her kan du oppleve naturen på sitt beste, og det er lang rekke turstier å følge og fjelltopper å bestige. Er du kunst- eller kulturinteressert så har byens gamleby i tillegg til sjarmerende gater og smug også flere monumenter, kirker og andre severdigheter. 

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode328782379
Sist endret15. nov. 2023 16:38
ReferanseX4495X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.