Bildegalleri

MARBELLA - PENTHOUSE TOPPLEILIGHET I HACIENDA ELVIRIA

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 1 325 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Bruttoareal
465 m²
Boligareal
225 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

I POPULÆRE ELVIRIA

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Penthouse toppleilighet over to etasjer med panoramautsikt i Hacienda Elviria

Vakker leilighet med høy standard i det beste sameiet i Elviria, Hacienda Elviria. Uavbrutt havutsikt er det mest iøynefallende når du kommer inn i boligen. Leiligheten er fordelt over to plan, med 4 soverom med bad, pluss et gjestetoalett. Stor stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Vaskerom og terrasse på baksiden for å nyte frokosten i morgensolen.

Ved siden av stuen er det spisestue, og begge har panoramavinduer, som gir masser av dagslys og herlig utsikt. Rundt stueområdene har du en stor terrasse med flere salongområder for å slappe av eller spise "al fresco". På motsatt side av stuen er det to store soverom, med garderobeskap og eget bad. I øverste etasje finner du de to andre soverommene og badene, samt en stor takterrasse.

Fra de store åpne og overbygde terrassene (240 m2) nyter vi den praktfulle utsikten til Middelhavet, Afrika, fjellene og omgivelsene. Meget gode solforhold. På terrassene er det flere sittegrupper med spisebord og stoler og en hyggelig gruppe sofaer hvor du kan slappe av. Denne fantastiske eiendommen ligger i en hjørneenhet uten naboer til høyre, så den gir mye privatliv.

Det er heis med egen nøkkel og direkte adkomst fra garasjen til leiligheten.

Funksjoner: Marmorgulv, klimaanlegg, gulvvarme på badene, garasjeplass og bod i kjelleren.
Inngjerdet kompleks med 4 svømmebassenger, omgitt av grønne og vakkert anlagte åpne områder med tropiske blomster, et virkelig godt vedlikeholdt sameie.

Ideell som permanent eller feriebolig.

Soverom: 4

Bad: 4,5

Areal: 225 m²

Terrasse: 240 m²

Totalareal: 465 m²


Elviria, Marbella

Elviria er et unikt sted på Costa del Sol! En liten vakker plass preget av palmer og furuskog, ca. 10 km øst for Marbella sentrum. Nesten uansett hvor i Elviria du bor, har du gangavstand til alt – Elviria sentrum med mer enn 30 restauranter, supermarkeder, banker, etc. Stranden er finkornet, blant de beste på Costa del Sol og strekker seg kilometervis i begge retninger, med masser av strandrestauranter og den verdenskjente Nikki Beach. Elviria er full av liv hele året!

Gode muligheter for fotturer. Tennisbaner, treningsstudio og to golfbaner er også innen gangavstand. 10 minutters kjøring til Marbella, 15 minutter til metropolen Puerto Banus og 30 minutter til Malaga flyplass.


Hacienda Elviria

Sentralt beliggende i Elviria, i Paseo Italia og Avenida de España, ligger Hacienda Elviria, svært populært med gangavstand til Elviria sentrum, hvor du finner et variert utvalg av serveringssteder, restauranter og butikker. Det er 10-15 minutters gange til stranden ved Hotel Don Carlos med mange hyggelige strandrestauranter. 

Hacienda Elviria består av 4 forskjellige områder, med felles svømmebasseng hvorav 2 med separat barnebasseng for de helt minste.  Anlegget er inngjerdet, med tropiske hager og gangstier, og hvert bygg har garasjeplasser i kjeller med heis opp til leilighetene.

Vårt firma har kontor på området, samt servicekontor for alle typer tjenester, som rengjøring, håndverkertjenester og utleietjenester.

Standard i alle boliger på Hacienda Elviria inkluderer:

  • Høy byggestandard og materialer av høy kvalitet
  • Heis
  • Garasjeplasser og boder i under-etasjen
  • Inngjerdet område
  • Internett
  • Tilgang til stort utvalg av kanaler, også norsk TV
  • Gulvvarme på alle baderom
  • Kjøkken med separat grovkjøkken/vaskerom under tak
  • Air-Condition i skjult anlegg med termostat som styres i hvert rom
  • Hvert bygg har kun 7 leiligheter og en toppleilighet 

Leiligheter på bakkeplan har 2 soverom og 2 bad, terrasse med pergola fra begge soverom og stue, og i tillegg til romslig utearealer er det privat hage med hekk rundt (100 m2, 30 m2 pluss hage).

Leiligheter med 2 soverom 2 komplette bad pluss gjestetoalett finnes på andre etasje. Disse har delvis overbygde, samt åpne solterrasser (116 m2, 74 m2).

Leiligheter med 3 soverom og 3 bad har romslige overbygde terrasser, disse ligger alltid høyt og fritt i tredje etasje, under Penthouse (145 m2, 55 m2)

Penthouse/toppleilighetene er fantastiske boliger som skiller seg ut som de største enhetene i hele Elviria. Med egen nøkkel tar du heisen direkte fra garasjen og inn i din private hall, hvor du møtes av panoramautsikt gjennom store glassdører til private terrasser, som omringer hele leiligheten i alle himmelretninger.

Toppleilighetene har 2 soverom og 2 komplette bad nede, samt ekstra gjestetoalett. Ytterlige 2 soverom og 2 bad på øvre plan, også her med utgang til stor terrasse.

Stuen i toppleilighetene har åpen peis, egen spisestue og romslig kjøkken med separat vaskerom og utgang til frokostterrasse med morgensol. Alle stuer og spisestuer har direkte utgang til solterrassen med pergola.

Areal ca. 250 m2 innvendig og ca. 250 m2 utearealer i form av åpne eller delvis overbygde terrasser med pergola og markiser. 

Vi har plantegninger over de forskjellige typene, disse kan bestilles på Mail. 

Velkommen på visning!SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode328146710
Sist endret01. feb. 2024 17:25
ReferanseSB6592

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.