Bildegalleri

CANNES - Unik norskeid 3-roms leilighet med 80m² privat terrasse kun 2,5 km fra Croisetten. Garasje, heis.

Kart med kartnål260 Avenue de Grasse, 06400 Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 349 000,–

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
151 m²
Grunnflate
66 m²
Boligareal
66 m²
Rom
3

Fasiliteter

Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

CANNES - Unik norskeid 3-roms leilighet med 80m² privat terrasse kun 2,5 km fra Croisetten. Garasje, heis.

Vi har gleden av å tilby for salg en unik norskeid 3-roms leilighet gitt den store terrassen på hele 80m². Beliggenhet i (norsk) 3.etasje av 4 innerst i et lite sameie i Avenue de Grasse nr 260 med gangavstand til nærbutikker, kun et par km Cannes sentrum og Middelhavet.
Leiligheten, med et netto boareal på 66 m², er en sammenslåing av to enheter og kan om ønskelig igjen separeres. Dagens planløsningen har et inngangsparti som leder direkte til en spisestue med åpent, fullt utstyrt kjøkken. Rommet åpner ut mot en sydvendt balkong. Et soverom med tilhørende bad/WC har også utgang til denne balkongen. Fra spisestuen kommer man på motsatt side til stuen og videre det andre soverommet, også det med tilhørende bad/WC.

Leiligheten har eksklusiv bruksrett til en fantastisk 80m² terrasse i rolige og grønne omgivelser, noe som gir en god hagefølelse . Terrassen har også en praktisk hagebod.
En dobbel parkeringsplass under bygget følger med og er inkludert i prisen. (Garasjeplassen var opprinnelig planlagt for to biler, men er mer komfortabel for en.) Det er heis i bygget. Fellesutgifter er p.t. snaut 200 euro/mnd.

Leiligheten er lys med god takhøyde og den utstyrt med air condition og doble vinduer. Den fremstår som velholdt men fortjener modernisering. Kontakt oss for ytterligere opplysninger eller en visning av denne leiligheten som passer som både ferieleilighet og helårsbolig.

Siden 2002 har AAA Riviera utmerket seg ved å tilby skreddersydd eiendomsmegling og service på norsk i et geografisk område som strekker seg fra Saint-Tropez i vest til Menton i øst. Våre meglerkontorer ligger sentralt i Cannes og Antibes Juan-les-Pins. I tillegg har vi et representasjonskontor i Bogstadveien i Oslo.

Vårt mål er å skape trygghet og optimalisere verdiskapningen for våre kunder gjennom kompetanse, erfaring og høy servicegrad. For våre kunder tilbyr vi også rådgivning i hvordan man inntar eierskapet hensyntatt fransk sivil, arv- og skatterett, finansieringbistand samt after sales service etter behov.

Velkommen til en uforpliktende og fortrolig samtale om ditt eiendomsprosjekt på Den franske riviera - enten det gjelder kjøp eller salg. Tlf.FR: +33(0)4 93 34 16 72 - Tlf.NO: +47-22 20 53 99 - E-post: mail@aaariviera.com.

AAA Riviera sarl - FR43442373619 - Meglerlisens nr CPI 0605 2016 000 004252 Alpes-Maritimes - Garanti SO.CA.F Paris.

NB. Prisantydningen er oppgitt i euro. Man må beregne et tillegg på mellom 7,5% og 8% omkostninger i annenhåndsmarkedet. (Notarkostnader som bl.a. inkluderer dokumentavgift og tinglysningsgebyr.) Ved kjøp av nybygg er omkostningene rundt 2,5%. Meglerprovisjonen er inkludert i prisantydningen og betales av selger.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode328018046
Sist endret08. juni 2024 02:01
ReferanseARA-902-AC

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.