Bildegalleri

SOLGT - ANTIBES JUAN-LES-PINS - Lys og hyggelig norskeid 3-roms med stor terrasse, pool, garasje. Kort gangavstand til "

Kart med kartnål13 Chemin de Tanit, 06160 Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 645 000,–

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Grunnflate
81 m²
Boligareal
81 m²
Rom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

SOLGT - ANTIBES JUAN-LES-PINS - Lys og hyggelig norskeid 3-roms med stor terrasse, pool, garasje. Kort gangavstand til "alt".

SOLGT - I en ettertraktet og velholdt residens med svømmebasseng og vaktmester beliggende i det attraktive residensielle strøket Rostagnes i Antibes Juan-les-Pins kun et stenkast fra deilige sandstrender, restauranter og butikker, har vi gleden av å presentere en super norskeid 3-roms leilighet med stor overbygget terrasse og hyggelig utsyn over residensens svømmebasseng og have.

Leiligheten, som ligger i rolige omgivelser i (norsk) 2. etasje i et bygg med heis, har et boareal på 81 m² fordelt på en romslig entré, en stor og lys stue med spisestue, et fullt utstyrt separat kjøkken, et master soverom med eget bad/WC, et soverom nr. to med eget dusjbad, et gjestetoalett. Begge soverommene har aircondition og befinner seg godt adskilt i hver sin ende av leiligheten. Fra alle rommene har man utgang til den 42 m² store vinkelterrassen med plass til flere sittegrupper i en avslappende atmorfære.

En garasjeplass i byggets underetasje følger med leiligheten og er inkludert i prisen. Fellesutgifter p.t. 236 euro/mnd. Kontakt oss for ytterligere informasjon eller en privat visning av denne attraktive leiligheten.

**** Middelhavsbyen Antibes forbinder man med den utrolig sjarmerende gamlebyen som er kjent for sine tallrike restauranter, provensalske marked, koselige trange gater og deilige sandstrender. Festningsvollen går i siksak langs kysten og omringer gamlebyen. Inne i Grimaldislottet finner du Picassos malerier og keramikkarbeider. Å gå på morgenmarkedet er både fristende og sjarmerende. Havnen "Port Vauban" er imponerende ikke minst fordi den er den største lystbåthavn på Rivieraen. Halvøya Cap d'Antibes er både praktfull og lukseriøs og byr på fine turer langs gangstiene. Derfra er du kun et stenkast til Juan-les-Pins, kjent for sine sandstrender, et yrende nattliv og jazz-sammenkomster av internasjonal klasse. Byen ligger mellom Nice og Cannes, 15-20 minutter fra flyplassen i Nice.

Siden 2002 har AAA Riviera utmerket seg ved å tilby skreddersydd eiendomsmegling og service på norsk i et geografisk område som strekker seg fra Saint-Tropez i vest til Menton i øst. Våre meglerkontorer ligger sentralt i Cannes og Antibes Juan-les-Pins. I tillegg har vi et representasjonskontor i Bogstadveien i Oslo.

Vårt mål er å skape trygghet og optimalisere verdiskapningen for våre kunder gjennom kompetanse, erfaring og høy servicegrad. For våre kunder tilbyr vi også rådgivning i hvordan man inntar eierskapet hensyntatt fransk sivil, arv- og skatterett, finansieringbistand samt after sales service etter behov.

Velkommen til en uforpliktende og fortrolig samtale om ditt eiendomsprosjekt på Den franske riviera - enten det gjelder kjøp eller salg. Tlf.FR: +33(0)4 93 34 16 72 - Tlf.NO: +47-22 20 53 99 - E-post: mail@aaariviera.com.

AAA Riviera sarl - FR43442373619 - Meglerlisens nr CPI 0605 2016 000 004252 Alpes-Maritimes - Garanti SO.CA.F Paris.

NB. Prisantydningen er oppgitt i euro. Man må beregne et tillegg på mellom 7,5% og 8% omkostninger i annenhåndsmarkedet. (Notarkostnader som bl.a. inkluderer dokumentavgift og tinglysningsgebyr.) Ved kjøp av nybygg er omkostningene rundt 2,5%. Meglerprovisjonen er inkludert i prisantydningen og betales av selger.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327622998
Sist endret08. juni 2024 02:01
ReferanseARV-899-AJLP

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.