Bildegalleri

4 roms Eonia villaer på La Finca Golf

Kart med kartnålCalle Bigastro 1, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 775 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

4 roms Eonia villaer på La Finca Golf

Disse moderne villaer har tre  soverom, to bad, et åpent kjøkken, stue og romslige arealer utendørs. Noen av villaene har også en ekstra kjeller eller en takterrasse.I innkjørselen er det plass til en eller to biler, alt etter hvilken bolig du velger. Like ved inngangen er et praktisk skap  til yttertøy og sko. Stuen har store skyvedører ut mot området med svømmebassenget. Ved siden av stuen har du et romslig og åpent kjøkken.  I den ene enden er det  to  soverom, et bad og i den anden enden det store soverom. Dette soverom har eget bad og et walk-in-closet.Vælger du en villa med kjeller, er trappen innenfor like ved siden av hovedinngangen. Vælger du en villa med takterrasse, ligger trappen enten ved siden av hovedinngangen eller i en andre enden av boligen.Villaene har en imponerende energiklasse A, som er det beste.  De har et svømmebasseng på 8×3 m,  og er fullt utstyrt med hvitevarer.

Det omkringliggende område

 La Finca Golf , som ligger i hjertet av Algorfa på Costa Blanca Syd, er et populært område for golfentusiaster. Det har en 18-hullers mesterskapsbane designet av den spanske arkitekt Pepe Gancedo.Klubbhuset er sentrum for sosiale arrangementer og turneringer. Luksuriøs innkvartering, herunder villaer og eksklusive hoteller. I tillegg til golf har La Finca golf bl.a  spa-behandlinger og gode spisemuligheter. Det ligger  ikke langt fra Costa Blancas lekre strender og sjarmerende kystbyer.

Byggeår 2024
Pris: 775000-795000 EUR
Bruksareal: 128-135m2
Grunnflate: 424-562m2


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327533040
Sist endret16. feb. 2024 10:22
Referanse2309V477

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.