Bildegalleri

Flott rekkehus med sjøutsikt - 2 store fellesbassenger - meget attraktivt område

Finestrat, Sierra Cortina, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 199 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Soverom
2
Primærrom
111 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Finestrat kan tilby et bredt spekter av fritidsmuligheter og tilbud i en setting designet for rekreasjon og opplevelser.

Beliggenheten mellom fjell og sjø tilbyr en rekke aktiviteter i området; treningsstudioer, tennisbaner, golfbaner, restauranter, samt luksuriøse "Hotel Asia Gardens" med flere restauranter og spa.

Temaparken "Terra Mitica", La Marina kjøpesenter, gocart, dyrepark, badeland, samt strendene i Benidorm og Finestrat ligger kun noen minutter unna. Ca. 10 minutter til Albir og 35 min til flyplassen i Alicante.

_______________________________________

Hyggelig rekkehus beliggende i et rolig område av Finestrat, i et av Costa Blancas mest eksklusive områder, urbaniseringen Sierra Cortina. Urbaniseringen er lukket og bevoktet.

Boligen er fordelt over 2 etasjer. Første etasje/inngangsplan har en hyggelig hage foran inngangspartiet og inneholder entré, et fullt utstyrt kjøkken med vaskerom, et gjestetoalett, en veldig solrik stue - spisestue med direkte direkte tilgang til bakhagen med fantastisk havutsikt. Det finnes også en bod under trappen.

Andre etasje består av 2 soverom og 2 bad, ett av dem med eget bad. Her har man også en balkong med havutsikt.

Boligen er utstyrt med air conditioning gjennom skjulte kanaler, aluminiumsskodder og doble vinduer.

Egen parkeringsplass inne på området. Urbaniseringen har 2 felles svømmebassenger og nydelige hageområder pietetsfullt tatt vare på av stedets gartner.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Finestrat, Sierra Cortina, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327497082
Sist endret06. nov. 2023 09:51
ReferanseN486

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.