Bildegalleri

San Pedro de Alcantara

San Pedro de Alcantara, Marbella | Frittliggende villa med 5 soverom og 3,5 bad | Sørvendt | Strandside | Privat hage

Kart med kartnålSan Pedro de Alcantara, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 500 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Grunnflate
293 m²
Boligareal
238 m²
Tomteareal
612 m²
Byggeår
1983

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

San Pedro de Alcántara har blitt en av de mest populære boligbyene i Marbella kommune. I løpet av de siste to tiårene har byen sett stor vekst og utvikling, spesielt i strandområdet kalt Nueva Alcántara hvor Jade Beach ligger. 

Stranden
San Pedros travle sentrum med sine butikker, gastrobarer og restauranter er perfekt synkronisert med strandpromenaden chiringuito strandbarer og sjømat restauranter, som er blant de mest populære på Costa del Sol, takket være praktisk parkering ved stranden og byens lange, pittoreske strandpromenade. Sistnevnte passerer sandstrender kantet med palmer, og er et flott sted å spasere, trene, gå tur med hunden eller besøke en strandrestaurant eller kafé. [for mange omtaler av restauranter, barer og kafeer]

Strandpromenaden
San Pedro-bulevarden, som åpnet i 2015, har et særegent arkitektonisk trekk - den "bølgete" broen som var prikken over i-en på en byutviklingsplan for å bygge en tunnel på N340-ruten for å fjerne all transitt-trafikk fra byen. Tunnelen har akselerert reisetiden fra Estepona til Marbella og forbedret både besøkendes og beboeres opplevelse av San Pedro. Den sentrale bulevarden går over toppen av tunnelen og inkluderer lekeområder for barn og familier, et amfiteater for konserter og flere gastrobarer. Det har også vist seg å være en stor attraksjon for andre virksomheter og har sett en mengde språkskoler, interiørbutikker, skjønnhetspleiere og klinikker åpne opp i de kommersielle områdene langs boulevarden.

Sentrum av San Pedro
Det tradisjonelle sentrum av San Pedro de Alcántara – som med de fleste autentiske spanske byer – har et kirketorg, hvor messer og festivaler finner sted om sommeren. San Pedro viktigste kirke har utsikt over en nydelig asfaltert "plaza" komplett med en gågate som er foret med kafeer og butikker. Torsdag er det markedsdag i San Pedro de Alcántara, med et stort springende gatemarked nord for sentrum. Her selges alt fra klær og sko til frisk frukt og grønnsaker. Andre interessante steder å besøke i San Pedro er Cable Ski Marbella, den paleokristne basilikaen og, selvfølgelig, det sjarmerende andalusiske sentrum.

Generelt

Costa del Sol property AS presenterer en villa i populære San Pedro Alcántara, i gangavstand både til sentrum og stranden. Nær alle fasiliteter, skoler, restauranter og kort kjøretur til de beste golfbanene.

Huset ligger på en god størrelse flat tomt med nydelige hager med frukttrær, det er plass til basseng. Liten garasje og carport for flere biler. Villaen er bygget over to plan, på inngangsplanet: hall, gjestesoveromssuite, gjestetoalett, et annet gjesterom/kontor; stor åpen kjøkkenløsning-stue med utgang til to terrasser, overbygd og åpen. Fra kjøkken er det også utgang til bakgård/uteplass med vaskerom og bod. Ved siden av sørvendt terrasse er det avslapningsområde med stupebasseng.

En fin trapp går til andre etasje hvor det er tre soverom og to bad. Hovedsoverommet har eget bad og utgang til flott solrik terrasse. Alle soverommene har innebygde garderober og elektriske persienner. Huset er veldig lyst, i god stand og har nylig blitt malt.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

 • 5 soverom
 • 3,5 bad
 • Byen
 • Strandside
 • Nærme golf
 • Nærme butikker
 • Nærme havet
 • Sør og øst orientering.
 • Potensiale for basseng.
 • Fjellutsikt
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Privat hage
 • Parkering med plass til flere biler.

Standard

Dette luksuriøse 3-roms penthouse leilighetskomplekset med 2 bad og egen takterrasse er en del av Jade Beach - et moderne boligkompleks som ligger nær Middelhavet strandpromenaden i San Pedro de Alcantara (Marbella). En boutique-stil utvikling av tre 3-etasjes bygninger med 6 luksusleiligheter og 2 penthouse hver, Jade Stranden regnes som en av de fineste boligene i området, designet og konstruert av Taylor Wimpey -en fremtredende og etablert utvikler på Costa del Sol.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Christopher Soltvedt

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode327423261
Sist endret14. mai 2024 13:38

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.