Bildegalleri

Elegant penthouse med spektakulær sjøutsikt - Takterrasse - Attraktiv beliggenhet, bør oppleves

Kart med kartnålBenalmadena, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 295 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Med sin fantastiske kystlinje og pulserende atmosfære, er Benalmadena et yndet reisemål for de som søker å nyte en blanding av sofistikert komfort og middelhavssjarm. Knapt 20 minutter fra flyplassen, 5 minutter fra Fuengirola og 25 minutter fra Marbella sentrum, har Benalmadena etablert seg som et foretrukkent valg for de som ikke bare vil gjøre en investering i eiendom, men også en investering i en livsstil preget av kvalitet, komfort og klasse.

I tillegg til alt av dagligdagse nødvendigheter, vil du i Benalmadena finne et enestående tilbud av førsteklasses restauranter, vakre naturlige omgivelser og kultur. Her er alt tilrettelagt for en høykvalitets livsstil ved stranden og havet.

Generelt

Velkommen til denne fantastiske penthouseleiligheten, som tilbyr en uslåelig panoramautsikt over havet som rett og slett bør oppleves. Når du entrer eiendommen, enten via hoveddøren eller en personlig heis, blir du umiddelbart lamslått av den storslåtte havutsikten. Det romslige stueområdet kobles sømløst sammen med den store terrassen, gjennom skyvedører og en imponerende 9-meters vindusfront, som åpner seg til en bredde på 6 meter. Dette skaper et perfekt innendørs-utendørs oppholdsområde og gir god plass til både sitte- og spiseområder.
Det toppmoderne kjøkkenet har en stor øy med skuffer på begge sider, som åpent kobler den til den lyse stuen og spisestuen. Utstyrt med førsteklasses SIEMENS-apparater som inkluderer en stillegående oppvaskmaskin, selvrengjørende ovn og kjøleskap med fryser, tilbyr kjøkkenet alt en kresen kokk trenger. Stuen og terrassen tilbyr en rolig plass å slappe av eller nyte en middag i solnedgangen, mens glassrekkverket sikrer uhindret panoramautsikt over havet.

Denne perfekt designede penthouseleiligheten tilbyr tre romslige soverom, alle med innebygde garderober og elektriske blendingsgardiner på vinduene. Hovedsoverommet har eget bad med dobbel vask, og en flislagt dusj med regndusjhode. De to andre soverommene deler et andre bad, også med dusj. I tillegg er det et vaskerom med ekstra lagringsplass og en vaskemaskin og tørketrommel.
Takterrassen nåes enten via den private heisen eller trappen. Med over 120m2 med plass er dette området perfekt for underholdning eller avslapping. En del av terrassen er halvdekket med en pergola, som gir muligheten for et komfortabelt skyggefullt område. Det er også et jacuzzi og tilretteleggelse for et utendørs kjøkken, som gjør dette området perfekt for å arrangere sammenkomster med familie og venner.
Denne penthouse-leiligheten tilbyr god lagringsplass, inkludert innebygde garderober på alle de tre soverommene, vaskerom og et lagerrom i kjelleren. Det innebygde domotic-systemet gjør det enkelt å kontrollere varme- og kulde-luftkondisjonering, gulvvarme, lys og elektriske persienner. Leiligheten er også utstyrt med et privat sikkerhetssystem, med fire kameraer for økt trygghet.
Beliggende i et rolig og etablert boligområde i Benalmadena, er denne penthouse-leiligheten en del av et boutique-stil boligkompleks med bare 20 hjem. Komplekset tilbyr to bassenger, et treningsstudio og et lite spa med sauna og jacuzzi som beboere kan nyte.

Kjøpsprisen inkluderer to garasjeplasser og et lagringsrom, som gir god plass til kjøretøy og ekstra lagring.
Denne luksuriøse penthouse-leiligheten tilbyr en unik mulighet til å nyte en rolig og avslappet livsstil på Costa del Sol. Den perfekte kombinasjonen av moderne bo, fantastisk havutsikt og en uslåelig beliggenhet, gjør virkelig denne eiendommen til en enestående juvel.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327016991
Sist endret07. nov. 2023 07:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.