Bildegalleri

Eksklusiv mulighet i ettertraktede El Higueron - Luksuriøse leiligheter og penthouse

Kart med kartnålEl Higueron, Costa del Sol
PrisantydningEUR 990 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

El Higueron er en boligperle som ligger mellom feriestedene Benalmádena og Fuengirola på Costa del Sol. Her får du nærhet til strand og sjø, og er bare 15 minutter fra Málaga flyplass og 25 minutter fra Marbella sentrum. Området har blitt synonymt med en luksuriøs livsstil og er i dag en av de mest ettertraktede boligområdene på Costa del Sol. Tilgjengelig for deg som beboer kan El Higueron skilte med en rekke fasiliteter av topp kvalitet, og du finner flere førsteklasses restauranter, butikker, tilbud og tjenester i din umiddelbare nærhet.

El Higueron er det perfekte stedet å investere i et luksuriøst feriehjem hvor du kan ankomme, pakke ut og nyte.

Generelt

Hjertelig velkommen til denne ‘boutique-stil’ boligutviklingen, beliggende i det ettertraktede boligområdet El Higueron. Boligkomplekset består av 26 moderne leiligheter og 6 villaer, alle med en spektakulær havutsikt og ‘alt’ av aktiviteter og tilbud i nærheten. Med et moderne og åpent design skapt for den spanske livsstilen, har disse hjemmene blant annet fullt utstyrte BOSCH-kjøkken, gulvvarme og et privat ‘plunge pool’ for avslapping og avkjøling. Som eier av denne eiendommen har du muligheten til å bruke eiendommen din i 12 uker per år. Den resterende tiden vil eiendommen din bli inkludert i hotellutleieprogrammet, som garanterer deg en avkastning på 5% i de første tre årene. Dette gjør eiendommen til en utmerket investeringsmulighet, med fordelen av å selv kunne nyte den fantastiske beliggenheten med havutsikt, bare en kort spasertur fra stranden og de fantastiske fasilitetene på det tilstøtende 5-stjerners hotellet. Hotellet tilbyr et utleieprogram tilgjengelig for deg som eier, som inkluderer alle hotellets tjenester. Ikke gå glipp av denne perfekte investeringsmuligheten for å eie en bit av paradis og nyte en luksuriøs livsstil.

Ferdigstillelsesdato august 2023.

Priser fra € 990.000 - € 2,500.000
Priser for leiligheter med to soverom fra € 990.000 - € 1,230.000
Priser for takleiligheter med to soverom € 2.300.000 - € 2.500.000

Bilder, utsikter og layout kan variere og er kun for illustrative formål.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode326619366
Sist endret07. nov. 2023 07:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.