Bildegalleri

FLOTT TOPPLEILIGHET MED HAVUTSIKT I ALBIR

Kart med kartnålAlbir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 426 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Boligareal
110 m²
Byggeår
2008

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Flott 84m2 duplex toppleilighet i fjerde etasje.
Den har et soverom, et bad, et fullt utstyrt uavhengig kjøkken, en stue med tilgang til en terrasse med spektakulær utsikt over havet.
I etasjen over har vi tilgang til et solarium som vender ut mot havet med utrolig utsikt og et annet som vender ut mot fjellet med utsikt over golfbanen også.
Leiligheten har lukket garasjeplass.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode326474500
Sist endret30. okt. 2023 07:31
ReferanseS-4452

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.