Bildegalleri

INNFLYTTINGSKLAR! NY LEKKER ENEBOLIG - SJØUTSIKT - BASSENG - TAKTERRASSE - HØY STANDARD - UNDERETASJE/UTLEIEDEL -

Sierra Cortina, ved la Marina shopping, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 639 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Primærrom
304 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for visning!

Om eiendommen

Beliggenhet


INNFLYTTINGSKLAR - SISTE VILLA FOR SALG!
KUN 10 MIN TIL ALBIR OG ALTEA


Moderne designvilla med høy standard beliggende i et rolig fredfullt område mellom Finestrat og Benidorm, men kun et stenkast fra kjøpesenteret La Marina, fornøyelsesparker, badeland, shoppinggater, golfbaner, restauranter, strender etc. Ønsker du ikke å kjøre bil byr området på flotte turmuligheter, enten langs pent beplantete gangstier med belysning, eller du kan begi deg ut på en opplevelsesrik fjelltur. Området passer, både for “godt voksne” og barn, med golfbaner, fornøyelsespark, dyrepark, badeland, gocartbane etc. i nærheten Easyliving?

Dette huset har 3 soverom og 2 bad i hovedetasjen (inngangsplan), samt en undertasje på hele 111 kvm perfekt for utleie, gjesteleilighet, ungdomsrom etc med sine store vinduer fra gulv til tak mot syd.

Inneholder:
Inngansplan: 3 doble soverom (hvorav det ene er en-suite), 2 bad, et toalett, åpen kjøkkenløsning med øy mot en meget stor lys stue med store skyvedører i glass mot svømmebassenget og hagen.
Underetasje: et enormt rom hvor det er lagt opp til å lage bad, vaskerom etc. ferdig flislagt og med store vindusflater. Her kan du fint lage 3 soverom, stue, bad og kjøkken da denne etasjen er på hele 111kvm. Underetasjen leveres ferdig flislagt og med malte betongvegger (se bilder), samt opplegg for å lage ekstra bad, kjøkken, vaskerom.

I tillegg har denne boligen en enorm takterrasse på 109 kvm, et privat svømmebasseng og parkering for bil inne på tomten (automatisk portåpner)

Her har du mulighet til å få en splitter ny bolig til en konkurransedyktig pris i dette attraktive området av Finestrat. Boligene bygges i meget god teknisk kvalitet etter den siste spanske normen, noe man setter pris på om man har vært vant til å feriere/bo i trekkfulle uisolerte spanske hus.  Ett nytt hus gir god økonomi i forhold til strømutgifter, og ikke minst inneklima og kvalitet. Vi har ferdige hus du kan besøke for å få se på kvaliteten og finish.

Ønsker du/dere en boligprat, en tur i området for å se på dette huset, og/eller andre hus vi har for salg, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med erfarne norske meglere.

Trygghet, tillit, den beste oppfølgingen (også etter salget), samt en utrettelig entusiasme i å skaffe deg og din familie et hjem etter deres ønsker er verdier vi setter svært høyt.

Vi tilbyr gratis advokat gjennom hele kjøpsprosessen med vår svensktalende advokat Hugo Colas i Albir.

 

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Sierra Cortina, ved la Marina shopping, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode326173051
Sist endret28. okt. 2023 11:23
ReferanseN004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.