Bildegalleri

El Herrojo (Benahavis)

Casa Cielo - Storslått moderne villa med panoramautsikt over havet, fjellene og golfbanen i El Herrojo, Benahavís

Kart med kartnålEl Herrojo, Costa del Sol
PrisantydningEUR 5 900 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Boligareal
744 m²
Tomteareal
1 574 m²
Byggeår
2015
Sengeplasser
5

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Dette elegante huset med 5 soverom i Marbella-området er til salgs i eksklusive La Quinta Golf Resort. Med sin prestisjefylte beliggenhet, fantastiske panoramautsikt, utsøkt moderne design og luksuriøse fasiliteter vil det gi deg en bemerkelsesverdig boopplevelse. Det rolige og vakre boligområdet ligger rundt La Quinta Golf & Country Club, bare 10 minutter fra Middelhavet. Det prestisjetunge La Quinta består av flere små urbanisasjoner med eksklusive villaer, rekkehus og leiligheter. Du får tilgang til et fantastisk utvalg av fritidsfasiliteter, 27-hulls golfbane, golfakademi, restauranter, barer og kafeer, SPA, treningsstudio osv. Ved siden av golfbanen ligger 5-stjerners hotellet Westin La Quinta Golf Resort & Spa, som er blant de 5 beste i regionen. Alle fasilitetene i Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro og Marbella sentrum er innen få minutters kjøring.

Den spektakulære villaen på 744 m² med 102 m² terrasser ligger omgitt av luksuriøse eiendommer i La Quinta, på en tomt på 1 574 m². Villaen har fantastisk utsikt over Middelhavet, det legendariske La Concha-fjellet og de smaragdgrønne golfbanene. Den fantastiske eiendommen over flere plan har 5 soverom med eget bad og sjøutsikt, 7 bad og 2 gjestetoaletter. Nyt de luksuriøse fasilitetene, som inkluderer takterrasse med boblebad, innendørs og utendørs oppvarmede saltvannsbassenger, badstue, tyrkisk bad, vinkjeller, treningsstudio osv.

I øverste etasje (4.) kan du nyte utsikten over havet, fjellene og golfbanen fra takterrassen med boblebad. 3. etasje har en fantastisk terrasse med utekjøkken og grill, oppvarmet saltvannsbasseng og samme fantastiske utsikt som fra takterrassen. Stuen og spisestuen utstråler luksus og komfort, og er forbundet med et åpent og fullt utstyrt, elegant kjøkken med Miele-apparater. Dette området har direkte utgang til terrassen og utendørsbassenget. Hovedsuiten har etanolpeis, luksuriøst bad med walk-in-closet og en terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen og den vakre utsikten. I 2. etasje er det et teknisk rom og to gjestesuiter med soverom og utgang til terrassen. Ytterligere 2 gjesterom med eget bad og terrasse finner du i 1. etasje. I første etasje finner du alt du trenger for å ta vare på helse og velvære, inkludert et SPA-område, oppvarmet innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad, treningsstudio, massasjerom og vinkjeller. Garasjen har plass til 2 biler. Heisen forbinder alle husets etasjer på en enkel måte.

Det praktfulle, miljøvennlige og handikaptilpassede huset er innbegrepet av moderne overdådighet. Det selges i utmerket stand, upåklagelig møblert og vakkert presentert. Naturlig lys flommer inn fra de store vinduene fra gulv til tak og glassdørene. Villaen har oppbevaringsrom, vaskerom, solcellepaneler, hjemmeautomatiseringssystem, Dolby Stereo Surround-system, Wi-Fi, klimaanlegg og vannbåren gulvvarme i hele huset unntatt garasjen. Huset har også alarm- og overvåkningskameraer, elektriske persienner, garderober, doble vinduer osv. Et toppmoderne hjem for den moderne og herlige middelhavsstilen i Marbella!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Drumelia - Kåret til Spanias beste meglerhus 2022-2024

Annonseinformasjon

FINN-kode326047573
Sist endret21. des. 2023 15:20
ReferanseD3130

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.