Bildegalleri

* Tauro * Nydelig rekkehus - Endeseksjon - 2 soverom - Stor terrasse - Oppvarmet basseng - Eiet garasje/bod

Tauro Residensial, Gran Canaria
PrisantydningEUR 340 000,–
Felleskost/mnd.
200,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
242 m²
Boligareal
83 m²
Byggeår
2010

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Naturstranden Playa de Tauro 

Playa de Tauro, ligger i et stille og rolig område mellom Taurodalen og Playa del Cura.  Nede ved hovedveien er det en restaurant som er kjent for god og variert mat, Restaurant Guantanamo er velkjent og populær blandt nordmenn for sin gode mat oh stemning.

Til Puerto Rico kan en gå sjøveien eller ta buss. Gode bussforbindelser til flyplassen, Mogan, Arguineguin, Meloneras, Playa Ingles og Las Palmas. 

Golf

Beliggenhetens kvalitet er ikke langt fra Anfi Tauro 9-hulls og 18-hulls golfbane. Meget populær golfbane som er utformet på en meget spektaktulær måte med innsjøer, palmetrær og greenene holder "World-Cass". Til golfbanen i Anfi Tauro er det bare 5 min. kjøring. 18-hulls og 9-hulls golfbane med drivng range.

Taurostranden

Taurostranden er 300 meter lang og opptil 50 meter bred.  Det er planlagt en småbåthavn, hotell og butikk- og restaurantområder. Det finnes 2 beach restauranter Pio Pio og Vista Mar som tilbyr god mat og drikke. På søndager hele året er det levende musikk og beach-party som gir minnerike opplevelser både for turister og fastboende. Må oppleves!

Amadoes

Til den flotte stranden Amadores er det bare en liten spasertur unna langs sjøen. Amadores er en av Europas mest populære strand og elsket av alle. Strandpromenaden tilbyr stort antall restauranter og barer, både på dag og kveld.  I tillknytning til stranden finnes også den eksklusive Amadores Beach Club som nå er utvidet med et nytt eksklusivt område med bl.a. saltvannsbasseng, spa-fasiliteter, solsenger, bar og restaurant.

Generelt

Boligen

Dette er et meget trivelig og et innholdsrik duplex/rekkehus med lun, solrik og koselig beliggenhet. Beste beliggenheten i hele komplekset. Etter megleres vurdering noe av det beste av feriebolig som kan skaffes på sydspissen av Gran Canaria i dette segmentet. Denne boligen har alt. Høy standard, god planløsning, fantastisk stor terrasse og ikke minst aircondition i soverommene og stuen. Godt utstyrt kjøkken. Det er gjort betydelige oppgraderinger i soverom og stue med spesialtilpasset over og underskap med marmorplater. I stuen ekstra bokskap og hylleseksjon med marmorplate som gir et solid inntrykk og funksjonalitet. Soverommene har store klesskap med skyvedører. Safe. Eiet garasjeplass med tilhørende låsbar bod i kompleksets underetg.. Garageporten betjenes med kontrollbrikke. Det er mange norske eiere av feriebolig i komplekset. Fellesarealene har et stort oppvarmet svømmebasseng og eget barnebasseng. Store solrike arealer tilhørende bassengsområdet med solsenger og parasoller. Flott beplantet og godt vedlikeholdt fellesområde med subtropiske planter gjør dette komplekset til en sydendrøm. Video overvåkning (8 kamera) av komplekset.  Leiligheten er å anse som svært attraktiv i utleiemarkedet.  I høysesong kan det forventes gode utleieinntekter fra og med NOK 10.000,- pr. uke ved kortidsutleie. På denne måten kan leilighetens årlige driftsutgifter lett selvfinansieres ved sikre utleieinntekter.  Mulighet for inn og utvask av leiligheten. Inngangsdøren til komplekset kan betjenes med kode eller nøkkel. 

Areal/Planløsning

Boligareal 83.20 M2
Terrasse 158.80 M2
Tomt 242 M2
Garage 11.25 M2
Bod 3.60 M2

Beliggenhet

Komplekset har beliggenhet ca. 800 meter i fra kjente Playa de Tauro. Nært Den populære Amadores stranden. Kun 8 min i bil til Puerto Mogan/lille Venezia. Puerto Rico 5 min.

Finansiering

Boligen er forhåndstaksert av autorisert takseringsfirma. Det kan forventes en bankfinansiering i lokal spansk bank på Eur 2.050.000. Resterende andel av kjøpesummen samt transaksjons omkostningene for kjøpet finansieres med egenkapital. Fordi at selgeren av boligen er norsk kan det vurderes en kjøpekontrakt basert på avtalt vekslingskurs Eur/Nok. Det er muligheter for en kjøpekontrakt til avtalt kjøpesum i norske kroner som omregnes til Euro på oppgjørsdagen for kjøpet. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

PRIS

Pris € 340.000,-

+ Ca. 10 % i omkostninger.

Leiligheten selges delvis møbelert inkludert i kjøpesummen som bildene i prospektet viser.

NÅR BOLIGEN SELGES MØBELERT. 

Interiøret beskriver boligen slik bildene i annonsen viser. Eier har imidlertid kjøp ny salong i stuen etter at bildene ble tatt.  I henhold til lokal sedvane tar selger i enkelte tilfeller med seg personlige eiendeler, kunst, arvestykker og eventuelt møbler med affeksjonsverdi.

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Fellesutgifter

Fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter avhengig av det servicenivået som sameiet velger. Typiske omkostninger vil være utgifter til vask av fellesarelaer, renhold av basseng, forsikring, vedlikehold av bygg og utenomhus arealet. Gartner/vaktmester.

Fellesutgifter: € 200,- pr.  måned.

Innhold

 • Inngang på hovedplan
 • Kjøkken med doble kjøleskap
 • Utgang til terrasse med utendørs vask/tørketrommel
 • Utendørs kjøkkenanrettning med vask
 • Utgang til vaskerom/bod
 • Stue med skyvedører som kan åpnes til terrasse på 150 m2  
 • Gjestetoalett
 • Dørtelefon
 • En trapp opp fra kjøkken til:
 • -   Hovedsoverom med luftebalkong. God skapplass og aircondition med varme
 • -   Bad
 • -   Soverom 2 med god skapplass og aircondition med varme
 • -   Sovealkove

Standard

Din norske eiendomsmegler på Gran Canaria.

Norsk megler- Lengst erfaring.

Aqua Eiendomsmegling er et heleid norsk meglerhus utviklet for norske kjøpere, som har spesialisert seg på formidling av eiendommer med attraktiv beliggenhet i turistsonen på sydspissen av Gran Canaria.  

Vi har spansk autorisasjon, prosjekt og lisens og vi har engasjert de beste notarer og advokater som sammen med vår autoriserte revisor med over 40 års erfaring og advokat kvalitetssikrer kjøpsprosessen i alle våre boligsalg. Våre boligkunder skal med dette føle seg trygge gjennom ethvert ledd ved bolighandelen.

Riktig megler – Trygg bolighandel.

Svært mange av våre boligkjøpere kommer til oss basert på referanser og anbefalinger i fra tidligere boligkjøpere. Vi garanterer vår profesjonelle innsats og respekt for deg som boligkunde. Vi har bred erfaring og har tilknyttet oss spisskompetanse. Aqua Eiendomsmegling omsetter eiendom på Gran Canaria slik som forventet som ved en eiendomshandel i Norge. Ved å kombinere vår kunnskap om spanske lover og regler med norske bransjenormer, har vi gjort bolighandelen enkel for deg.

Reservasjonsavtaler og kjøpekontrakt på norsk.

Vi tilbyr alle våre norske boligkjøpere av bolig på Gran Canaria norsk reservasjonsavtale og kjøpekontrakt.

Juridisk informasjon.

Prisen for et kjøp av den aktuelle boligen er ikke inkl. skatter og transaksjons omkostninger. De viktigste lovpålagte omkostningene i oppstillingen for deg som kjøper er overførselsskatt på (6,5% og 8% på nybygg), gebyrer til notaries og eiendomsregistret, utgifter til saksbehandling samt autorisert revisor og oversetter. Det må derfor beregnes at det påløper 8-10 % i tillegg til den oppgitte kjøpesummen. Vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du har interesse av.

De færreste salgene går av seg selv.

Mange faglige og menneskelige utfordringer skal løses i forkant av en vellykket handel. Våre resultater over tid har vist at vi har fått til dette. Vi er fagfolk og må ha evnen til å fremforhandle løsninger – ikke bare ekspedere. De fleste salgene kommer ikke av seg selv men igjennom forhandlinger, og bevisrekken er lang for at en har lykkes med det.

Ny generasjon kjøpere.

At det alltid er muligheter i eiendom er noe vi har sagt lenge. Men nå ser vi flere endringer i våre boligkjøperes mønster. Det er nå også kommet opp i markedet en ny generasjon yngre kjøpere som flytter mye av sitt sosiale liv til syden. Det er lavere priser, mye sol, gangavstand til strand, restauranter og shopping fasiliteter som tiltrekker. 

Du trenger kun en megler.

I motsetning til eiendomsmeglere i Norge kan det virke forvirrende at flere meglere annonserer de samme boligene til salgs på Gran Canaria. Er du usikker på hvem du kan stole på?

Vi vet at de fleste norske boligkjøpere foretrekker en norsk megler. Språkutfordringer og forventninger kan variere og bidra til usikkerhet ved bruk av ikke norsk megler. Du kan forholde deg til Aqua Eiendomsmegling som din kjøpsmegler, og vi ordner visning på de fleste boligene som også er til salgs i markedet også hos andre aktører uten at dette fordyrer handelen for deg som kjøper. Vi gir deg de beste rådene som sikrer dine interesser.

Finansiering.

Vi kan åpne døren til ditt feriehus på Gran Canaria.

Vi kan formidle en del-finansiering/boliglån oppad 60/70% av takseringsverdien i samarbeid med lokal spansk bank eller DNB Luxembourg med pant i den aktuelle eiendommen. DNB Luxembourg kan nå som eneste norske bank tilby deg lån ved kjøp av bolig på Gran Canaria. Vi gjør oppmerksom på at transaksjons omkostningene (8%-10%) som kommer i tillegg til kjøpesummen av boligen, ikke kan belånes slik at det må påberegnes en egenkapital for kjøpet på minst 40% av kjøpesummen. Norske rådgivere i banken og Aqua Eiendomsmegling hjelper deg gjennom låneprosessen slik at du kan gjøre en enkel og ryddig bolighandel.

Link : www.dnb.no/lu

Slik inngår du en avtale vedr. kjøp.

Boligen selges til høystbydende og reserveres budgiveren ved aksept på bud. Men vi ønsker å presisere at boligene selges etter “første mann til mølla” prinsippet og vi gjennomfører ikke fellesvisninger.

Overtakelse iht. avtale så snart handelen er kommet i stand. Kontakt megler for hvordan du går frem for å sikre deg boligen. Ved kjøp av eiendommen usett i fra Norge stiller meglerforetaket en tilstandsvurdering for boligens skikk og stand.

* Fyll ut avtale/budskjema som fås ved henvendelse hos megler.

* Forskudd innbetaling av reservasjonsbeløp på 10% av kjøpesummen til meglers norske euro klientkonto.

* Hovedinnbetalingen av kjøpesummen sammen med transaksjonsomkostningene betales ved overtagelse av boligen.

Overtagelse.

Overtagelse etter nærmere avtale med megler.

Ettersalgs service.

Vi er stolte over å kunne tilby alle våre boligkjøpere markedets beste ettersalgsservice. Vår autoriserte revisor med over 40 års erfaring på Gran Canaria representerer alle våre boligkjøpere vs. de spanske myndighetene for fremtiden. Dette et meget trygt tilbud som gjør eierskapet av eiendommen profesjonelt, enkelt og ryddig. Dette være seg bl.a. den årlige innleveringen av den lovpålagt spanske selvangivelsen og innbetaling av eiendomsskatt. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Visning.

Bestill visning eller en uforpliktende boligprat med oss når det passer deg, Gjør gjerne avtale tidspunktet i god tid og avholdes alle dager: 09.00-18.00. Vi henter deg gjerne der du ferierer eller bor under oppholdet.

Vi tilbyr også personlige visningsturer etter dine ønsker og behov. Vi garanterer visninger som er i tråd med din forespørsel.  Aqua Eiendomsmegling har til enhver tid et stort utvalg av boliger til salgs. Leiligheter, rekkehus, bungalows, eksklusive boliger og prosjekter.

Ta kontakt med eiendomsmegler/eiendomsrådgiver.

Eller send mail til: info@aquaeiendom.com

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Tauro Residensial, Gran Canaria
Logo

Aqua Eiendomsmegling

Norsk Eiendomsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode326023567
Sist endret07. mai 2024 11:34
ReferansePC-0474-R

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.