Bildegalleri

Estepona | 4 soverom | 600m til havnen & strender | 1,2 km til gamlebyen | Basseng, gym, Co-working og SPA

Kart med kartnålEstepona, Costa del Sol
PrisantydningEUR 693 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
134 m²
Boligareal
125 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2023
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Ny leilighet under bygging i hjertet av Estepona by. Ideell beliggenhet bare en kort spasertur fra det sjarmerende historiske sentrum og marinaen i Estepona, leiligheten ligger kun 600 meter fra stranden. 

Estepona har blitt den nye målestokken i Costa del Sol. Satsingen på bærekraftig byvekst basert på  relevante eiendomsprosjekter og omfattende grønne områder gjør det mulig å skryte av å være den sanne "Garden of Costa del Sol". Estepona tilbyr en perfekt blanding mellom den beste gastronomien og tradisjonell andalusisk arkitektur og et bredt spekter av moderne og avantgarde-restauranter og strandklubber, i tillegg til nærheten til mange golfbaner. Estepona er ett yndet sted for turister - Her finner man alt man ønsker seg av gode tapas barer, gatekafeer, restauranter og butikker som ligger kun 2-3 minutters spasertur fra leiligheten. For deg som ønsker gode kulturtilbud, er det flere museer og gallerier i den lille byen. Boligprosjektet ligger midt i Estepona sentrum med kort avstand til stranden.

Avstander:

 •  45 min - Malaga flyplass
 •  20 min - Marbella
 •  15 min - Puerto banus
 •  02 min - Estepona
 •  30 min – Sotogrande

Generelt

Costa del Sol Property presenterer et fantastisk prosjekt sentralt Estepona. Prosjektet inneholder 2-3 og 4 soveroms leiligheter og Penthouse. Annonsen gjelder en 4 soveroms leilighet i 3 etasje med terrasser på hele 134 kvm. Beliggende kun 600 meter fra havnen og strendene, 1200 meter fra gamlebyen. Prosjektet inneholder også flere felles bassenger, gym og flotte fellesarealer.

Byggingen er godt i gang og overtagelse er januar 2025.


Utleie

På grunn av beliggenheten har dissee boligene et stort utleiepotensial. Gjennom vårt datterselskap tilbyr vi komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i flere portaler. Dette inkluderer også key-service, utvask og innsjekk. Les mer om utleie på hjemmesiden: - https://www.cdsvacation.com


Finansiering

Vi har kontakt med de beste låneformidlerne på Costa del Sol. 


Kjøpsprosess

Les mer om kjøpsprosessen på vår hjemmeside: https://cdsproperty.no/no/home-purchases-and-costs-new-development/

Omkostningene ved kjøp av bolig i Spania påvirkes av hvilken type bolig du kjøper og hvor mye den er verdt. Som regel utgjør kjøpsomkostningene mellom 11 og 13,5 % av kjøpesummen. 

Adkomst/Tomteforhold

Leilighetene ligger plassert med lett tilgang til motorveien A-7 og AP-7.

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

 • 4 soverom.
 • 2,5 bad.
 • En suite Hovedsoverom.
 • 134 kvm terrasser.
 • Åpen kjøkkenløsning.
 • Komplett kjøkken fra kvalitetsleverandør.
 • Kun få minutter til nærmeste golfbaner.
 • Gang avstand til strender og gamlebyen.
 • Gulv til tak vinduer og terrassedører.
 • Felles svømmebasseng.
 • Privat Parkering.
 • Fiber Internett
 • Klimaanlegg til kjøling og oppvarming.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Christopher Soltvedt

Partner

Send melding

Dag-Erik Jørgensen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode325861802
Sist endret14. mai 2024 14:19

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.