Bildegalleri

Lekker eiendom i Beaulieu sur Mer - like ved Monaco - med fantastisk utsikt til Middelhavet!

Beaulieu sur Mer, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 2 950 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Tomteareal
205 m² (eiet)
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Boulevard Edouard VII

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Denne finner du på www.franskbolig.no.

Innhold

I Beaulieu sur Mer lligger denne villaen i perfekt stand med ideell beliggenhet på Boulevard Edouard VII. Dette er en moderne og arkitekttegnet villa som tilbyr en eksepsjonell utsikt fra Beaulieu sur Mer til Saint Jean Cap Ferra. Den er nær landsbyen, havnen og butikker er i gangavstand. Det er kun 15 minutter fra Monaco og 20 minutter fra den internasjonale flyplassen fra Nice Côte d'Azur . Takket være øst- og søreksponeringen og de store franske vinduene er lyset optimalt hele dagen.

Villaen tilbyr en lys stue med stue/spisestue, åpent kjøkken med en sentral øy som vender ut mot terrassen og havutsikten. På samme nivå er et gjesterom med bad med dusj og gjestetoalett.
Det nederste nivået består av et hovedsoverom på 50 m2 som åpner ut mot hagen og utsikten mot Middelhavet. Det er i tillegg eget bad, et svært romslig omkledningsrom og vaskerom med rikelig med lagringsplass.
En takterrasse tilbyr en enda utsikt. 

Villaen er utstyrt med air condition, en utvendig og innvendig alarm, og parkeringsplass samt elektrisk inngangsport,Høy stand

Standard

Svært høy standard.

En samarbeidende fransk megler selger denne boligen

FranskBolig tilrettelegger kommunikasjon mellom deg og megleren, men vi gjør mye mer enn dette: Vi har tilgang til de fleste eiendommene til salgs i Sør-Frankrike og kan derfor finne flere gode alternativer dersom du ønsker et større utvalg.

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling
. Boligkjøperforsikring
. Garanti mot skjulte feil og mangler

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret... og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Helt til slutt: I Frankrike, kanskje enda mer enn andre steder: Selgeren er meglerens kunde.

Kjøperen er vår kunde.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Beaulieu sur Mer, Alpes-Maritimes
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode325800764
Sist endret25. okt. 2023 14:49
Referanse666v5465m

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.