Bildegalleri

Nye leiligheter i Pilar Horadada, bare 2 km fra stranden

Calle Formentera, Barrio Los Segundas, Pilar de la, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 205 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
80 m²
Tomteareal
245 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Pilar de la Horadada

Den vakre og sjarmerende kystbyen Pilar de la Horadada ligger omkring en 25 minutters kjøretur nord for flyplassen San Javier i Murica, og 45 minutter unna flyplassen i Alicante.

Byen som ligger på en fantastisk strekning av hvite sandstrender med klart vann, er omkranset av fargerike frukthager og sitruslunder.

Her finner du flotte boutiques, fristende konditorier og restauranter, samt banker langs hovedgaten Calle Mayor.

Hele området er en golfers paradis, og tre flotte golfbaner ligger ikke lenger enn en timinutters kjøretur av gårde.

Strendene og strandpromenadene Mil Palmeras, Rincon og Puerto er svært populære seile og vannsports destinasjoner, på kvelden kommer området igjen til livet med et godt utvalg populære nattklubber og barer.

Generelt

Velkommen til la Rambla Beach III. Et flott leilighetskompleks med 34 flotte boliger kun 2 km fra nydelige strender.

Flotte moderne leiligheter med mye lys. Hver bolig har 2 store soverom og 2 bad, samt åpen løsning på stue, spisetue og kjøkken.

Leilighetene på bakkeplan har hver sin private hage, et rolig sted som er perfekt for å nyte morgenkaffen eller slappe av med en kvelds cocktail.

Leilighetene i toppetasjen byr på en stor takterrasse, som er det perfekte stedet for å slappe av, sole seg eller underholde gjester. Størelsen på leilighetene er mellom 77kvm og 89kvm og tomtene på nbakkeplanboligene er mellom 124kvm og 245kvm.

Alle beboerne vil ha tilgang til et nydelig felles svømmebasseng, et forfriskende tilfluktssted som er perfekt for de varme sommerdagene.

Leilighetene inkluderer pre-installasjon av klimaanlegg (AC)/varme og parkeringsplass på egen tomt.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat og for å få oppdaterte priser, planer og info på de forskjellige leilighetene.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Calle Formentera, Barrio Los Segundas, Pilar de la, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode325761764
Sist endret25. okt. 2023 12:49
ReferanseNEW263

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.