Bildegalleri

Luksuriøse villaer i Mil Palmeras, Torre de la Horadada

C. Río Guadiana, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 488 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
131 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Mil Palmeras

Mil Palmeras er en nydelig liten kystlandsby som ligger mellom Dehesa de Campoamor og Torre de la Horadada på Orihuela Costa. Mil Palmeras betyr “tusen palmer” og er kjent for sine lange hvite sandstrender og promenade hvor palmene står på rekke og rad.

Standpromenaden i Mil Palmeras er kjempe hyggelig med mange små restauranter, cafeer, barer osv, Ønsker du litt mer shopping, er La Zenia Boulevard 5 minutter unna.

Mil Palmeras er paradis for golfere også, siden du har 3 fantastiske baner å velge mellom i nærområdet: Club Real Campoamor, Villamartin and Las Ramblas Golf Course .

San Javier flyplass i Murcia er kun 15 minutter unna, og Alicante flyplass 40 minutter.

Generelt

Dette flotte prosjektet består av 12 østvendte,imponerende villaer med 3 eller 4 soverom og 3 bad.

Interiøret består av en romslig stue og åpen kjøkken/spisestue med utgang til din egen hage som utvider boarealet utendørs og gir en perfekt ramme for utendørs servering.

Det er et stort soverom og et bad i første etasje. Oppe er det 2 eller 3 soverom og 2 bad, samt tilgang til en stor terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen.

Soverommene er lyse og gir god plass for avslapning og ro. Alle soverommene har innebygde garderober.

Boligene har store takterrasser som gir deg muligheten til å nyte solens varme og fantastiske utsikt.

Utenfor er det vakkert anlagte grøntområder, et stort privat svømmebasseng og parkeringsplass. Det er en luksus å ha eget svømmebasseng hvor du kan kjøle deg ned på varme sommerdager.

Dette er kvalitetsboliger, kun 800 meter fra de vakreste strendene i området.

Pre-installasjon for AC/oppvarming gjennom kanaler er inkludert.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

C. Río Guadiana, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode325651941
Sist endret24. okt. 2023 13:34
ReferanseNEW262

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.