Bildegalleri

FLOTT OG MODERNE LEILIGHET LIKE VED STRANDEN I ALBIR

Kart med kartnålAlbir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 285 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
80 m²
Byggeår
2003

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Leiligheten ligger like ved stranden i Albir. Det er en flott sørvendt terrasse med sol hele dagen og havutsikt. Leiligheten har et nytt åpent kjøkken, en stue med utgang til den solfylte terrassen. Det er 2 soverom og 2 bad, hvor av et av badene er en- suite. Det er 3 A/C med varm og kald luft, en i stuen og en på hvert soverom.

Det er garasjeplass i kjelleren og en bod oppe på felles takterrasse. Fellesområdet er velholdt og har kunstgress hvor man kan sole seg og et svømmebasseng for barn og voksne. Leiligheten selges fullt møblert med moderne møbler.

Costa Blanca Booking, din spesialist på eiendom i Albir

Costa Blanca Booking har et bredt spekter av eiendommer for salg: hus, leiligheter, bungalower, rekkehus, villaer og tomter. Vi har eiendommer for videresalg, men vi har også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omkringliggende områder.

Du kan være sikker på å finne den eiendommen som du leter etter hos Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 800 eiendommer til salgs i dette området, og dersom dette ikke er tilstrekkelig, har vi tilgang til et nettverk av mer enn 80 andre samarbeidende eiendomsmeglere med eiendommer på Costa Blanca i Spania.

Vi kan deg hjelpe deg gjennom alle ledd i prosessen ved kjøp av eiendom i Spania: Vi besøker et utvalg eiendommer, og er behjelpelig med å finne den rette eiendommen for deg. I tillegg bidrar vi med økonomisk og juridisk bistand ved kjøp av eiendom. Costa Blanca Booking vil sørge for at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode325548570
Sist endret23. okt. 2023 18:04
ReferanseS-4448

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.