Bildegalleri

Cabopino

Meget pen 4 roms i Cabopino | Heis | 3 sov | 2 p-plasser | Havutsikt | Gangavstand til golfanlegg | 2 bad|

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 699 000,–
Felleskost/mnd.
391,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Byggeår
2018
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol property AS presenterer moderne arkitektur omringet av nydelig natur med fantastisk utsikt. Denne 3 soveroms leiligheten ligger på sør og sør-vest siden med panoramautsikt over sjøen. Moderne design med åpen løsning og vinduer fra gulv til tak.

Cabopino Golf Marbella er en av de mest ettertraktede golfbanene på Costa del Sol. Denne 18-hulls golfbanen er kjent for sin fantastiske utsikt over Middelhavet og den vakre furuskogen. Den har en rekke utfordrende hull som passer for spillere på alle nivåer.

Velkommen til Cabopino!

Cabopino er et fantastisk sted som ligger i naturlige skogkledde omgivelser, en kort avstand fra en av de mest idylliske strendene i Marbella. Denne unike beliggenheten, sammen med det milde mikroklimaet som er varmt om vinteren og moderat om sommeren, gjør Cabopino til et fantastisk sted for lange opphold og ferier i Andalusia når som helst på året.

Cabopino Port er et annet høydepunkt i området. Denne sjarmerende marinaen er omgitt av vakre leiligheter og har et bredt utvalg av restauranter og barer. Det er også hjemmet til en rekke luksusyachter og båter.

For naturelskere, Artola Dunes, en naturlig beskyttet plass, tilbyr en unik mulighet til å nyte uberørt natur og dyreliv.

Så, uansett om du er en golfentusiast, en matelsker, eller bare vil nyte solen og havet, har Cabopino noe for alle. Kom og opplev det selv!

Fult utstyrt kjøkken med utstyr fra Siemens og klimaanlegg i hele leiligheten. Store hager med felles svømmebas seng, 2 parkeringsplasser under bakken til hver leilighet.

BELIGGENHET

Cabopino som ligger litt øst til Marbella er et vakkert sted med områdets elegante marina. Selv om den er litt mindre enn den mere kjente båthavnen i Puerto Banús, er Cabopinos marina veldig sjarmerende og stilig.

Her finner du gode restauranter, mange pop ulære loungebarer og et utvalg av butikker som er satt i idylliske omgivelser rett ved sjøen.

Kun en gangavstand unna er det strand klubber og gylne strender som strekker seg til en sone med beskyttede sanddyner og pinjer som området ble oppkalt etter.

I midten står det et gammelt vakttårn som voktet kysten i flere århundrer og som mest sannsynlig har sin opprinnelse fra romertiden. I dag er det et kystparadis omringet av mange kilometer av fro dige pinjeskoger som strekker seg ned til sjøen.

Cabopino ligger kun en halvtime unna storbyen Málaga. 15 minutter unna Marbella, Fuengirola og den glamorøse Puerto Banús.


La Montesa de Marbella er et boligkompl eks som består av 39 leiligheter og toppetasjesleiligheter. 

Komplekset ligger i et priviligert område med utsikt over Cabopino port og golf. Eiendom mene er bygd rundt nydelige fellesområder slik at man får mest mulig ut av den fantas tiske utsikten.

På en klar dag kan man se Gibraltar og Africa. Noe av det mest spesielle ved leilighetenes design er store vinduer fra gulv til tak.

Vinduene i stua som går fra gulv til tak kan åpnes og skyves inn i veggene slik at man får en enkel tilgang fra stua rett til uteterras sen og kan nyte det unike mikroklimaet som Marbella har å tilby hele året rundt.


Leiligheten har et flatareal på 142 m² pluss terrasse på 24 m² 

-Med leiligheten følger det med 2 parkeringsplasser under bakken pluss en bod.

-Komplekset har 24-timers vakt.

-Vinduskarmer i stua er innfelt i gulvet som tillater en sømløs overgang til uteområdet.

 

Generelt

Kjøpsprosess

Les mer om kjøpsprosessen på vår hjemmeside:https://cdsproperty.no/no/home-purchases-and-costs-new-development/

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol


Vi har hjulpet hundrevis av nordmenn med en vellykket boligjakt på hele Costa del Sol.  Enten du er på jakt etter feriebolig, bolig som investering, tomt for utvikling eller en luksusbolig så kan vi hjelpe deg.
Vi selger og markedfører alle brukte og nybygg på markedet, i tillegg har vi også egne eksklusive boliger som kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører. 

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land her. Vårt mål er å tilfredstille våre kunders krav og presentere eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå.

Som eneste aktør tilbyr vi våre kunder alle eiendomstjenester under samme paraply. Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr deg alle eiendomstjenester gjennom våre datterselskaper, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet. Der vil du få hjelp til alt av kjøp, salg, utleie, renovering , dekorering m.m.
Ved kjøp av nybygg så følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Vi tilbyr også norske advokater som har unik kompetanse innen kjøp og salg av eiendom på hele Costa del Sol og Malagaprovinsen. Der vil du få profesjonell hjelp til alt det praktiske i forbindelse med bolig kjøp i utlandet som; åpne bankkonto, NIE nummer, forsikring, strøm, vann, internett, sørge for at man får bankgaranti fra utbyggere, sjekke boliger for heftelser m.m. 

Eiendomstjenester for nordmenn av nordmenn- www.cdspropertygroup.com 

 • Costa del Sol Property - Salg /kjøp - www.cdsproperty.no
 • Costa del Sol Vacation - Komplett utleie tjeneste - www.cdsvacation.com
 • Costa del Sol Interior - Interiør/møblering/belysning - www,cdsinterior.com (Nettside under utvikling)
 • Costa del Sol Service - Alle tjenester innen renovering, eiendomsutvikling, renholdstjenester. (nettside under utvikling)
 • Costa del Sol Studio - Video og bilder av boliger tilleie eller salg. www.cdsstudio.es (nettside under utvikling)

VISNINGSTURER 

Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr rimelig leie av helt nye leiligheter på hele Costa del Sol gjennom vårt datterselskap Costa del Sol Vacation.

 • Visningsturer er en flott anledning til få sett et bredt utvalg av både nye og brukte eiendommer i løpet av kort tid. 
 • Innen du reiser fra Norge, har vi sammen funnet ut hvilke type bolig du vil ha, budsjett, område, og andre kriterier, og når du er kommet ned til Solkysten vil vi ha klar en godt utvalg av boliger som passer deg og din familie.
 • Du velger selv når du vil reise ned, og hvor mange dager du ønsker å bli, men vi anbefaler at du setter av minimum 3 til 5 dager til visningstur med oss. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen av oss.

  Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten kjøpepress, og dere får rikelig med egentid. 

 • Costa del Sol Property samarbeider med et bredt nettverk av eiendomsmeglere, og boligutbyggere, og kan vise deg så å si enhver eiendom som er til salgs på Costa del Sol.
 • Våre norske eiendomsmeglere kjenner eiendomsmarkedet på Costa del Sol bedre enn noen. Vi har bodd her i mange år og har hjulpet flere hundre nordmenn med å finne drømmeboligen  Du forholder deg til en megler, og han/hun vil ordne alt det praktiske rundt visninger, og kontakt med andre eiendomsselskaper.
 • Så snart du har funnet din eiendom, kan du være trygg på at vi tar oss av alt papirarbeidet. Med over 15 års erfaring på Costa del Sol i Spania, er vi en av de mest anbefalte eiendomsmeglere.

Salg av Bolig i Spania?

Vi har lang erfaring med salg av brukte boliger og har et profesjonelt team for å hjelpe deg i prosessen. Costa del Sol Property kan tilby en bred markedsføring i de aller fleste portalene i Europa og kan love høy synlighet i markedet.

Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Kontakt oss for en gratis verdivurdering.


Kundereferanser

Vi selger og markedsfører alle prosjekter på solkysten og det mest ryddige for alle parter er dedikert samarbeid. Vår viktigste kjerneverdi er fornøyde kunder.
Les hvilken erfaring våre kunder har med oss. Klikk på kundereferanser eller kopier lenken; https://www.cdsproperty.no/testimonials/

Kjøp direkte fra oss og utbygger for beste betingelser!

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Innhold

 • 3 soverom
 • 2 bad
 • 1 toalett
 • Nærme golf
 • Nærme havet
 • Nærme skoler
 • Frontlinje strand kompleks.
 • Sør orientering
 • Felles basseng
 • A/C
 • Havutsikt
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Felles hage
 • Inngjerdet kompleks
 • Garasjeplass til 2 bilder.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Christopher Soltvedt

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode325277646
Sist endret14. mai 2024 14:41
ReferanseCDSP4444036

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.