Bildegalleri

Nybygg - Luksuriøse bungalowleiligheter i Los Balcones

Kart med kartnålNybygg - bungalow-leiligheter i Los Balcones, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 279 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
115 m²
Bruttoareal
131 m²
Byggeår
2024
Energimerking
B
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til paradiset ved Middelhavet - Los Balcones! Dette sjarmerende reisemålet er en perle på Costa Blanca, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sin blendende skjønnhet og avslappende atmosfære gir Los Balcones deg muligheten til å oppleve det beste Spania har å by på.

Sol og sjø: Unn deg den ultimate strandopplevelsen på Los Balcones' krystallklare strender. Her kan du nyte de lange solfylte dagene og dyppe tærne i det turkise vannet. Soling, vannsport og avslapning ved vannkanten er bare noen få skritt unna din feriebolig.

Eksklusiv beliggenhet: Los Balcones har en eksklusiv beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt og tilgang til alt du trenger. Uansett om du foretrekker å slappe av i ro og fred eller utforske lokale butikker og restauranter, har Los Balcones det du trenger.

Kulturell opplevelse: Utforsk den rike spanske kulturen i Los Balcones. Byen er kjent for sin historie, med vakre kirker og pittoreske torg. Opplev den ekte smaken av Spania ved å prøve de lokale delikatessene og vinene.

Luksuriøse boliger: Los Balcones tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse ferieboliger, fra moderne leiligheter til praktfulle villaer. Uansett om du reiser som et par, med familien eller med venner, vil du finne den perfekte boligen som passer dine behov og gir deg den ultimative komforten.

Livsstil og velvære: Nyt et sunt og aktivt livsstil i Los Balcones. Området har flotte golfbaner, spa, turløyper og andre fasiliteter som vil sørge for at du føler deg avslappet og fornyet.

Velkommen til Los Balcones, hvor drømmeferien blir virkelighet. Her kan du lage minner som varer livet ut og oppleve den spanske livsstilen på sitt beste. Hva venter du på? Bestill din opplevelse i Los Balcones i dag!

Generelt

Velkommen til en enestående boligopplevelse av nybygg i Los Balcones, der 136 luksuriøse bungalowleiligheter er bygget med enestående kvalitet. Hver av disse boligene gir deg en fortryllende utsikt over Laguna Rosa de Torrevieja og det majestetiske Middelhavet.

Eleganse og plass: Disse boligene tilbyr romslige 131 m² med moderne og luksuriøs design. Med en åpen planløsning som kombinerer stue, spiseplass og et velutstyrt kjøkken, gir de deg rikelig med plass til å leve komfortabelt. De inkluderer også 2 store soverom og 2 elegante bad, noe som gir deg en følelse av luksus og bekvemmelighet.

Fleksibilitet:  Her har du valgmuligheten mellom bungalowleilighet i første etasje, som inkluderer 2 romslige private terrasser som lar deg nyte det fantastiske klimaet på Costa Blanca. Alternativt kan du velge bungalowleilighet på toppen som har imponerende 178 m²og en spektakulær 85 m² stor solterrasse som gir panoramautsikt over Laguna Rosa og Middelhavet.

Fantastiske fellesfasiliteter: Dette komplekset har idylliske fellesområder som inkluderer 3 svømmebasseng, et avslappende boblebad, et velutstyrt treningsområde, en paddle-tennisbane, minigolf, lekeområde for barn, og til og med ladepunkter for elektriske kjøretøy. Her vil du og dine kjære kunne nyte det beste av solrike dager og et aktivt liv.

Nærhet til alle bekvemmeligheter: Los Balcones ligger kun noen minutter fra Torrevieja, og her har du alle nødvendige tjenester innen rekkevidde, inkludert 5 minutter til Playa de los Náufragos, supermarkeder, skoler og La Zenia Boulevard kjøpesenter. Torrevieja Universitetssykehus ligger kun ett minutt unna. Videre er komplekset godt tilknyttet, med Alicante flyplass kun 40 minutter unna, og Murcia - Corvera flyplass en times kjøretur unna.

Dette er din sjanse til å oppleve luksus, komfort og det beste Costa Blanca har å tilby. Velkommen til din drømmebolig i Los Balcones.

 • Avstand til flyplass: 40 min
 • Avstand til strand: 4 km
 • Avstand til golfbane: 9 km
 • Pre-installert klimaanlegg
 • Inngjerdet fellesområde med basseng

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Weflen Group

Costa Weflen Group er norskeid med virksomhet i Spania og Norge. Vi selger boliger direkte fra utbyggere vi vet leverer god og etterspurt kvalitet. Ønsker du å kjøpe en brukt bolig, hjelper vi til med eventuelle ønskede tilpasninger og endringer slik at du får din drømmebolig.

Hvorfor velge oss?

 • Eiendommene megles av Costa Weflen Group SL, Alicante, som er norskeid med erfaring fra Costa Blanca siden 2002
 • Kontor i Alicante og Norge
 • Norske ansatte
 • Meget gode referanser
 • Kvalitetssikrer hele kjøpsprosessen og følger deg opp også etter boligkjøpet
 • Samarbeider med advokater i Spania slik at du som kunde kan føle trygghet for at alt blir korrekt og til beste for deg som kjøper
 • Vi samarbeider med spanske banker og kan bistå med finansiering i Euro
 • Kan bistå deg med møblering og innkjøp av nødvendig inventar til din nye bolig
 • Dersom du kjøper en brukt bolig, kan vi bistå med hele prosessen dersom du ønsker å pusse opp denne inklusive å engasjere pålitelige og dyktige håndverkere
 • Vår service-avdeling kan bistå deg med ettersyn av boligen din når du ikke er i Spania
 • Dersom du ønsker å leie ut boligen, kan vår avdeling for utleie hjelpe med dette

Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg å finne din drømmebolig.

Vi tilstreber å gi nøyaktig informasjon, men det kan forekomme feil. Informasjon om prosjekter/prospekt oppdateres ofte i Spania, så ikke nøl med å ta kontakt for å få ev. oppdatert informasjon.

 

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Costa Weflen Group - Norge

Ekspert på Costa Blanca siden 2002

Annonseinformasjon

FINN-kode324955550
Sist endret10. juni 2024 07:36
ReferanseN6416

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.