Bildegalleri

VALBONNE - NEO-PROVENCALSK VILLA PÅ ETT PLAN MED SEPARAT STUDIO OG STOR TOMT MED SVØMMEBASSENG

Valbonne, 06560 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 200 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
250 m²
Boligareal
250 m²
Tomteareal
3 419 m²
Byggeår
1978

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Valbonne er en meget velstelt og sjarmerende landsby beliggende i en frodig dal i Provence, med bare noen få kilometer ned til den franske riviera og strendene ved Middelhavet. Landsbyen ligger i nærheten av teknologiparken Sophia Antipolis og har av den grunn tiltrukket seg mange engelskmenn som har bosatt seg i området. Byens hjerte er Place des Arcades - det store torget som er omkranset av kafeer, hyggelige restauranter og små butikker. Rundt torget med alle sine gamle arkader ligger små, trange gater med vakre steinhus pyntet med blomster og pastellfargede skodder. Her er det et stort provencalsk marked hver eneste fredag hvor man kan finne alt fra matvarer til klær og husholdningsartikler. Markedet er meget populært og folk kommer gjerne langsveis fra for å handle her. Valbonne har ca. 12.000 innbyggere og er virkelig en vakker landsby som er levende hele året takket være sin beliggenhet nær teknologiparken og alle golfbanene i området.

Avstander/kommunikasjon

Valbonne har en meget fordelaktig beliggenhet med bare 12 kilometer ned til Cannes og den franske riviera. Avstanden til Nice flyplass er ca. 20 minutter med bil. Valbonne har også bussforbindelse til blant annet Cannes og Antibes.

Innhold

Flott villa på ca. 250 m2 på ett plan, beliggende i et rolig og usjenert boligstrøk med kort vei til butikker. Villaen inneholder blandt annet: Entre/hall, stor og lys stue med peis, velutstyrt kjøkken med spiseplass, kontor, fire soverom - alle med egne bad, stor kjeller med filmrom og badstu, m.m. Separat studio. Store terrasser med adkomst til svømmebassenget i hagen. Carport og garasje.
Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Tilstand

Renovert i 2019

Tomt

Stor tomt på 3 419 m2 med pent opparbeidet og beplantet hage.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Valbonne, 06560 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Agnar D. Carlsen

Statsaut. eiendomsmegler MEFF/MNEF/FIABCI/CEO

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode324919198
Sist endret19. okt. 2023 19:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.