Bildegalleri

EKSKLUSIVE VILLAER I ALFAZ AC - 5231

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 595 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Innovativt og eksklusivt prosjekt med 12 uavhengige villaer med eget basseng og hage, i en privat urbanisasjon som ligger i et av de mest eksklusive områdene på Costa Blanca, Alfaz del Pi. Et unikt, kjent og naturlig miljø i et privilegert område nær alle nødvendige tjenester for å tilby deg ro og velvære. Villaene har et unikt design med rette middelhavslinjer kombinert med tre, dette gir den varmen og harmonien som er nødvendig for å føle seg som en del av den, samtidig som de optimerer ressursene, noe som gjør villaene mer bærekraftige. Villaene ligger nærme sentrum av Alfaz del Pi, vi kan også finne to prestisjefylte norske skoler samt en skandinavisk klubb i nærheten.
Boligene er svært energieffektive, og tilbyr den beste termiske og akustiske isolasjonen, samtidig som kvaliteten på luften inne i hjemmet opprettholdes og gir ideell belysning. Materialene som brukes i produksjonen er av høy kvalitet, holdbare og motstandsdyktig mot brann og fuktighet.
Bærekraft, kvalitet og design går hånd i hånd i et prosjekt designet i dag for å ta vare på morgendagen. Lyse, åpne, romslige rom, uten visuelle arkitektoniske barrierer, dette gir en visjon om uendelig plass. Store vinduer ut mot bassenget og hageområdet. Kjøkkenet er åpent mot stuen, noe som gjør plassen til det ideelle stedet å dele med familie og venner. Kjøkkeninnredning av høy kvalitet, med benkeplater i porselen og utstyrt med maksimalt energieffektive hvitevarer.
Hovedsoverommet har direkte tilgang til bassenget og hageområdet, dette gir ekstra komfort. Soverommene ligger i andre etasjen av villaen. De er designet for en fantastisk utsikt over middelhavet. Badene med italiensk dusj, kraner med vannforbruksreduksjonssystem, møbler med innebygd vask og moderne toaletter utgjør et funksjonelt rom.
Pris fra €595 000
Valgfritt tillegg:
- 47m2 åpen kjellerrom med utgang til uteplass og 1 komplett bad.
- Gulvvarme i hele huset (unntatt kjeller).
- Indirekte belysning i stue-spisestue-kjøkken og alle bad (inkludert speil).
- 3 lysstolper på parkeringsplass på privat tomt.
- Pergola med justerbare motoriserte lameller, motoriserte skodder.

Albir Confort - Eiendomsforvaltning forener vi bred erfaring og profesjonalitet for å kunne tilby deg de mest interessante eiendommer og nye prosjekter.
Våre profesjonelle medarbeidere er behjelpelig med følgende tjenester:

•Rådgivning for kjøp og salg av nye og brukte eiendommer: eneboliger, leiligheter, luksus villaer, tomter, ...
•Markedsføring og salg av nye byggeprosjekter.
•Investering i eiendomsaktiva.
•Utleie av turistleiligheter og for bedrifter.
•Boligenterprise.
Albir Confort Eiendomsforvaltning tilbyr deg en komplett eiendomsservice, og vi tilbyr våre kunder profesjonelle løsninger under hele kjøpsprosessen.

Albir confort – salg og utleie
Albir Confort startet sin virksomhet i året 1991. Helt fra begynnelsen har vi lagt stor vekt på kvaliteten av våre leiligheter, verdien av våre tilleggstjenester og vår personlige kundeservice.

Vi leier også ut feriehus i Albir!
Velkommen til oss!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode324845267
Sist endret19. okt. 2023 12:07
ReferanseX5231X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.