Bildegalleri

5 luksusboliger ferdigstillelse feb 2024 - Sjøutsikt og høy standard. Beliggende i et privilegert område nær fasiliteter

Sierra Cortina, Finestrat gangavstand restauranter, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 845 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
212 m²
Tomteareal
663 m² (eiet)
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for mer info.

Om eiendommen

Beliggenhet

Disse moderne villaene ligger spesielt fint til med sjøutsikt, stor tomt og romslig stue grensende til friområde. Konstruksjonen er oppe slik at man kan få sett utsikten. Ferdigstillelse februar 2024. Vi har også to noe mindre villaer til 795.000€

Eneboligene ligger i selveste Sierra Cortina, et luksuriøst og bevoktet boligområde i Finestrat, hvor man kan nyte et bredt spekter av fritidsmuligheter og tilbud i en setting designet for rekreasjon og opplevelser.

Beliggenheten mellom fjell og sjø tilbyr en rekke aktiviteter, også innenfor området.

Temaparken "Terra Mitica", La Marina kjøpesenter, gocart, dyrepark, badeland, samt strendene i Benidorm og Finestrat ligger kun noen minutter unna. Ca. 10 minutter til Albir, Altea og 35 min til flyplassen i Alicante.

  • 24 t sikkerhetsstjeneste
  • Tennis, padeltennis og golfbaner i gangavstand
  • Rice Restaurant i gangavstand
  • La Marina shoppingsenter i gangavstand

Villaene har en tidløs stram design med organiske elementer som håndbanket sten og inneholder alt av kvaliteter for en kresen kjøper. 3 av villaene har denne størrelsen/planløsningen og 2 av villaene er noe mindre til 795.000€

*3 soverom – 3 bad – store terrasser med sjøutsikt – eksklusiv design*

Boligene har lyse luftige rom og inneholder:

Grunnplan:

En stor flott stue som er åpen mot kjøkkenet. Kjøkkenet er i moderne design inkludert alt av hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet har i tillegg et stort integrert spisebord i quartz/Silestone (som benkeplatene), en kjøkkenøy og utgang til eget vaskerom. På samme plan finner man et stort soverom med utgang til terrassen og et bad.

2. etasje:

I denne etasjen finner man ytterligere 2 soverom. Begge med integrerte garderober og egne bad. Fra soverommene har man utgang til en stor terrasse med fantastisk utsikt over sjøen og Benidorm Skyline.

Uteområdet føles privat og luftig og har et stort svømmebasseng, beplantet hage, en carport og 2 uteboder. Alt er inngjerdet og med automatisk port med videocalling med fargeskjerm.

ANDRE KVALITETER:

  • Airconditioning gjennom skjulte kanaler
  • Inkludert alt av hvitevarer fra Siemens
  • Solcellepanel for oppvarming av varmtvann
  • Automatisk vanningsanlegg
  • Automatisk port
  • Opparbeidet hage og svømmebasseng

Målsatte plantegninger og teknisk beskrivelse/standard for nedlastning finnes i boksen til høyre for annonsen.

Ønsker du/dere en boligprat, en tur i området for å se på eiendommen, og/eller andre hus vi har for salg, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med erfarne norske meglere. Se også våre andre boliger i området www.easylivingcb.com

Trygghet, tillit, den beste oppfølgingen (også etter salget), samt en utrettelig entusiasme i å skaffe deg og din familie et hjem etter deres ønsker er verdier vi setter svært høyt. 

NB! VI TILBYR GRATIS ADVOKATHJELP MED VÅR SVENSK- OG ENGELSKTALENDE ADVOKAT I FORBINDELSE MED KJØP AV BOLIG GJENNOM OSS.

Easyliving Costa Blanca består av meglere med mer enn 25års erfaring med prosjektsalg og salg av nye boliger som sitt spesialfelt, både fra Norge og Spania.

Vår målsetning er å være den største i vårt segment og vi setter prestisje i å kvalitetssikre alle prosjekter vi har for salg gjennom vår svensk-, spansk- og engelsktalende advokat Hugo Gutiérrez Colás hos Colás abogados.

For deg som kunde betyr dette at dine interesser er ivaretatt på best mulig måte.

Hos oss skal du kunne konsentrere deg om å velge en passende bolig for deg og din familie fra vår portefølje – vi tar oss av resten - easyliving...

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Sierra Cortina, Finestrat gangavstand restauranter, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode324821557
Sist endret19. okt. 2023 08:43
ReferanseN461

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.