Bildegalleri

6-romsbolig midt i koselige Oba, Alanya!

Kart med kartnålOba, Middelhavsområdet øst
PrisantydningEUR 259 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
5

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Har du en stor familie som reiser på ferie sammen og trenger egen "space"? Her er den perfekte bolig i Alanya med 5 store soverom. Huset ligger på nedre siden av Oba, kun et par hundre meter fra stranden. Anlegget har felles basseng og heis. Leiligheten er på 4. etasje og går over 2 etasjer. Elegant møblert med god plass i hvert rom. 
På første etasjen møtes man av en stor hall, to soverom og et felles baderom. Hvert soverom har dobbelseng og garderobeskap. Under sengene er det ekstra forvaringsplass. Baderommet er stilrent med gjennomsiktlige dusjvegger, moderne skapplass og veggehengt klosett. Hallen kommer ut i den meget romslige stuen på ca 50 m2! Stuen er innredet med sofagruppe og tv-benk i mørke farger. Stuen og kjøkken er separert med en meget detaljrik separatør. Hvit, lys farge går gjennom hele kjøkkenet med kjøkkenbenk i sort granitt. Kjøkkenet har meget god skapplass og stort middagsbord for hele familien. 
Både fra kjøkken og stue er det utgang til den ca 30 m store balkongen. På balkongen sitter du behagelig i skygge mens du nyter av varmen. 

På andre etasje er der tre soverom. Alle tre soverom har utgang til store balkonger. Det ene soverommet har en-suite baderom og der er i tillegg et meget romslig baderom. 

Boligen er perfekt for store familier eller selskap som reiser sammen. Alle har private soverom og tilgang til baderom. 
Anlegget er på totalt 4 etasjer med totalt 15 leiligheter. Felles basseng med solsenger og sol hele dagen. 

Til stranden i Oba er det 5 minutters gangavstand. På stranden er det restaurant med muligheter til mat og drikke samt solsenger.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Alanyahus - din vei til en sikker investering

Vårt mål er å yte den beste servicen under visning, kjøpet og ikke minst i tiden etterpå. Vi ønsker langvarige gode kundeforhold hvor vår dør er åpen for alle typer henvendelser. Vi har mange fornøyde kunder, og de er våre beste referanser. Kontakt oss for referanseliste.

Å benytte profesjonell hjelp ved investering i Tyrkia er en selvfølge, og vi representerer din trygghet.

  • Vi registrerer ditt vann-og strømabonnement
  • Du får full assistanse ved kjøp av møbler og hvitevarer, uten ekstra kostnad
  • Vi hjelper deg med profesjonell måltaging, sying og oppheng av gardiner, uten ekstra kostnad
  • Vi har ettersyn og kontoll av din leilighet - ”Housecare service” til en årlig kostnad av 235 €. Vi gjennomfører minimum 2 besøk i din leilighet pr.mnd. Vi renser A/C filterene 2 ganger i året.
  • Vi er behjelpelig med ev. transfer til og fra flyplassen (20 euro pr.pers)
  • Vi kan bestille rengjøring av din leilighet til avtalt pris
  • Trenger du håndverkere hjelper vi deg å finne riktig person og pris

Det er vårt mål at hele prosessen skal bli så enkel, trygg og oversiktig som mulig. Vi ønsker at du skal oppleve det som trygt å benytte vår service, og at du blir tatt godt vare på på alle måter.

Vi gjør din investering på den tryggeste og enkleste måten, slik at du i fremtiden kan nyte det gode liv i Tyrkia.

SEND OSS LINKEN TIL BOLIGER DU HAR FUNNET PÅ NETTET

Så finner vi hvem som har salgsoppdraget, og vi kan hente mer informasjon om eiendommen. På denne måten trenger du ikke å henvende deg til mange meglere eller utbyggere, hverken norske eller tyrkiske: Vi tar kontakt med disse for deg.

VI OVERVÅKER MARKEDET FOR DEG
På vår nettside finner du langt flere annonser på boliger enn på finn.no, men det blir fortsatt lite sammenlignet med det som selges i Alanya og omegn. Sender du oss dine kriterier kan vi oppdatere deg månedlig, alt etter behov, på nye boliger på markedet som matcher DINE krav.

Vi reserverer oss mot prisendringer.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode324749948
Sist endret17. mai 2024 12:14
ReferanseTrust Oba

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.