Bildegalleri

NICE - Mont Boron - Sjelden anledning - Moderne ny arkitekttegnet villa av Jean Nouvel - 60m privat strandlinje!

Nice, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 20 900 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
550 m²
Tomteareal
8 600 m²

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Denne unike eiendommen ligger ideelt til mellom Nice og Villefranche-sur-Mer, i det eksklusive og ettertraktede Mont Boron område. Eiendommen har hele 60m med "privat" strandlinje, noe som er særdeles sjeldent til salgs på den franske rivieraen, spesielt i dette området. Den moderne villaen er nylig konstruert av en av verdens, og ikke minst Frankrikes, mest anerkjente arkitekter, Jean Nouvel. Han står bak en rekke prestige prosjekter, som konserthuset i København, Cartier museet i Paris, 53W53 i New York, og det nye Louvre i Abu Dhabi. Alt er konstruert til høyeste kvalitet. Boareal på 550kvm med 4 en-suite soverom. Fantastisk tomt på 8600kvm med svømmebasseng, flere utvendige terrasser og en rikt beplantet flora. Prosjektet er som tatt ut av en James Bond film. Spektakulær utsikt over Middelhavet, og over hele den franske rivieraen fra Nice til Cannes. 

Kort vei til Villefranche-Sur-Mer som har en av de vakreste buktene i verden. Den franske landsbyen har en rekke gode restauranter, spesielt nedover strandpromenaden, hvor de ligger på en fin rekke under hver sin fargerike markise og gir en harmonisk kontrast til den gamle middelalder landsbyen. Bukten tilbyr en av de dypeste naturlige ankringsplassene i det vestlige Middelhavet, og lar alle typer båter slippe anker og nyte det milde klimaet. Ikke langt fra Villefranche-Sur-Mer ligger Saint-Jean-Cap-Ferrat, en eksklusiv halvøy som er kjent for sine luksuriøse villaer og vakre hager. Halvøya har en rolig atmosfære og er et populært reisemål for de som søker en sofistikert tilflukt ved sjøen med fine gåturer og avslappende strender. 

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Nice, Alpes-Maritimes
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode323948142
Sist endret25. feb. 2024 20:44
Referanse9366

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.