Bildegalleri

MONACO - Tour Odéon - Det beste av hva Monaco har å tilby!

Tour Odéon, La Rousse, Monaco
PrisantydningEUR 26 900 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Boligareal
350 m²
Tomteareal
103 m²

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Tour Odéon ble ferdigstilt i 2015 og satte en ny standard for eksklusiv boliglivsstil, ikke bare i Monaco, men for hele verden. Med en imponerende høyde på 170 meter er Tour Odéon den høyeste bygningen i fyrstedømmet og rommer til sammen 60 leiligheter, som alle har en helt fantastisk utsikt over den Franske og Italienske rivieraen. Bygget representerer et tidløst eksempel på elegant europeisk arkitektur og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert 24/7 concierge-tjenester som garanterer for at hver beboer får en førsteklasses hotellopplevelse. Egen sjåfør, daglig rengjøring, klesvask, bilvask og øvrig betjening er tilgjengelig når som helst med bare ett trykk på en integrert skjerm i hver leilighet. Det er også et toppmoderne forretningssenter, et luksuriøst spa med treningsfasiliteter, og en verdensklasses restaurant/ café i bygget. 

Vi har flere leiligheter til salgs i komplekset. Leiligheten som er annonsert har et boareal på 350kvm med 4 soverom, 3 bad og 2 parkeringsplasser i lukket garasje. Terrasser på totalt 103kvm. 

Monaco er ideelt plassert midt i Sør-Europa, mellom den Franske og Italienske rivieraen, og byr på en unik kombinasjon av luksus, kultur og livskvalitet. Fyrstedømmet er en magnet for verdens mest kresne boligkjøpere og er en oase for dem som setter pris på livets finere gleder. Når en investerer i en bolig her, åpner det seg en verden av fordeler. Blant annet et solfylt klima året rundt, vakre Middelhavskyster, enkel tilgang til de Franske og Italienske Alpene med skidestinasjoner i verdensklasse, høy grad av sikkerhet og stabilitet, et bredt spekter av førsteklasses helsetjenester og utdanning, et pulserende kulturliv med gourmetrestauranter og eksklusive shoppingmuligheter, og et enestående utvalg av ulike fritidsaktiviteter med førsteklasses sportsfasiliteter. De gunstige skattefordelene, med ingen inntektsskatt eller formuesskatt, samt de årlige arrangementer som F1 Grand Prix, Rolex Tennis Masters og Monaco Yacht show medfører at Monaco er et av de mest ettertraktede stedene å bo i verden.  

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter på dine vegne, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen eller hjelpe deg med å melde flytting til Monaco. 

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer til salgs er off-market, så brorparten av transaksjonene i Monaco skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Tour Odéon, La Rousse, Monaco
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode323902417
Sist endret13. okt. 2023 19:59
ReferanseMC247

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.