Bildegalleri

Hjørnehus med takterrasse og eget basseng.

Kart med kartnålSan Pedro, Costa Calida
PrisantydningEUR 329 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
124 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Villas Joblan er en utvikling av 2 luksuriøse tomannsboliger med 3 soverom og 3 bad som ligger i et modent boligområde i San Pedro del Pinatar, nær sentrum og den fantastiske stranden i Lo Pagan.

Denne praktfulle villaen består av en romslig stue/spisestue med terrassedører i full bredde som fører ut i hagen med privat basseng, et åpent kjøkken med hvitevarer, et dobbeltrom med garderober og et fullt utstyrt bad.

Ovenpå finner du hovedsoverommet med innebygde garderober, eget bad og utgang til solterrassen, ytterligere et dobbeltrom med garderobeskap og det er et fullt utstyrt bad på dette nivået.

En trapp fører opp til et privat solarium på taket hvor du kan nyte solen på Costa Blanca hele dagen. Et av de store høydepunktene er deres solarium, utstyrt med et sommerkjøkken, med tre moduler, en benkeplate i granitt og en vask som gir både kaldt og varmt vann.

Disse to tomannsboligene skiller seg ut med sitt private basseng, supplert med en ekstern dusj, perfekt for varme dager. Hver eiendom stiller med egen parkeringsplass på tomten.

San Pedro del Pinatar er en travel spansk by som ligger nær Lo Pagan og strendene Mar Menor. Det er også i nærheten av den naturlige lagunen skapt av La Manga-stripen. Byen er en fiskehavn og kan skilte med mange fasiliteter, som barer, restauranter og shoppingområder, inkludert Dos Mares kjøpesenter i nærheten. 
Det er noen fantastiske strender i og rundt byen som inkluderer Playa de la Torre Derribada og Llana-stranden hvor du finner mange barer og restauranter med rikelig med parkering. 
San Pedro del Pinatar ligger 46 km fra Murcia og 87 km fra Alicante.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

3 soverom og 3 bad , terrasse 10m2 + takterrasse 48m2
privat basseng, pre-installert A/C, hvitehvarer inkludert.

Disse skal ferdigstilles november 2024.

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode323736471
Sist endret12. okt. 2023 10:09
Referansejoblan

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.