Bildegalleri

Storslått leilighet med to soverom og havutsikt

Amadores, Gran Canaria
PrisantydningEUR 450 000,–
Felleskost/mnd.
420,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
111 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Amadores

På den sørvestlige delen av øya Gran Canaria er det en rolig strand skapt for å hvile i solen. Det er stranden i Amadores, med rolig vann og ingen bølger da den er beskyttet av to diker. Den myke hvite og gylne sanden inviterer deg til å sole deg hele dagen liggende i en hengekøye eller flyte i timevis på en kyst med krystallklart vann, siden verken musikk eller ballspill er tillatt her. Og med ankomsten av ettermiddagen er det ingenting som å se solen sakte gjemme seg bak naboøya Tenerife fra den samme hengekøyen.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Vi er stolte av å presentere denne leiligheten i Alzado, et av de mest populære boliganleggene sør på Gran Canaria, med flott utsikt ned til Amadores-stranden.

Når du kommer inn i boligen vil du finne en stue/spisestue med åpen planløsning, klimaanlegg. Her er det en følelse av romslighet og lys, siden leiligheten har mye takhøyde. Fra stuen er det skyvedører til stor terrasse med havutsikt. Et ideelt sted å spise utendørs med familie eller venner.
Kjøkkenet er fullt utstyrt og koblet til stuen. Den har induksjonstopp, oppvaskmaskin, stekeovn og vask. Bak kjøkkenet er det også et lite rom med vaskemaskin og tørketrommel.
Den består av to soverom. Hovedsoverommet har eget bad, en dobbeltseng og en enkeltseng, pluss egen balkong, klimaanlegg og en sekundær tilgang til den største terrassen.
Det andre soverommet har en dobbeltseng og en balkong med havutsikt. Den har også innebygde garderober og rikelig med lagringsplass.
Komplekset er svært godt vedlikeholdt med store grøntområder, basseng og barnebasseng, samt en spektakulær havutsikt ned til Amadores-stranden.
Parkeringsplass og bod inkludert.

Standard

God Standard.

NY BYGG

 

Syden Eiendom Properties S.L:

 

Syden Eiendom Properties SL har lokale ved første rundkjøringen i Arguineguin. Vi har spesialisert oss på det Skandinaviske markedet og ønsker dere hjertelig velkommen.

Vi har 20 års erfaring innen reiseliv, kultur, den kanariske mentaliteten samt spanske og kanariske lover, Dermed kan vi tilby en trygg handel for dere som ønsker å realisere boligdrømmen på Gran Canaria.

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart. Syden Eiendom Properties S.L. er ikke ansvarlig for skrivefeil eller feilinformasjon fra tredjepart. Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Syden Eiendom anbefaler grundig gjennomgang av boligen og eventuelle feil og mangler før overskjøting da det er meget vanskelig å kreve utbedring eller lignende i ettertid. Syden Eiendom tar ikke ansvar ved tvister etter at handelen er gjennomført.

Alle priser er i euro. Det tilkommer ca. 10% i skatter og avgifter i tillegg til kjøpesum.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Amadores, Gran Canaria
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode323622179
Sist endret07. mars 2024 15:27
Referanse10803

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.