Bildegalleri

Sjarmerende historisk eiendom

Castagnole delle Lanze, Piemonte/Aosta
PrisantydningEUR 495 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
6
Bruksareal
328 m²
Byggeår
1700
Energimerking
C

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Castagnole delle Lanze er en sjarmerende piemontesisk landsby som ligger strategisk til mellom de mellom Asti og Alba, og med fantastisk utsikt over vinmarkene i Langhe og Monferrato, i et område med dype tradisjoner for vinproduksjon og ligger også på UNESCOs verdensarvliste.

Når man kommer inn døren til denne sjarmerende, historiske 1700-tallsboligen i hjertet av Castagnole delle Lanze – der alle fasiliteter er innen gangavstand - skjønner man straks at dette ikke er noen vanlig bolig:

Hver eneste krok og hvert eneste møbel er nøye gjennomtenkt og utvalgt av eierne, noe som skaper en raffinert og unik blanding som gjør at man umiddelbart føler seg vel.

Eierne har pusset opp denne praktfulle boligen med stor omhu, og i tillegg til hovedhuset har de skapt store, romslige oppholdsrom med innvendig hage og prydplanter.

I kjelleren har eiendommen en stor og vakker kjeller som er bevart i sin opprinnelige tilstand, og en renovert og restaurert "crutin".

Huset er over tre etasjer: første etasje er en selvstendig leilighet med entré, et romslig åpent kjøkken og et soverom med bad; et vaskerom/toalett, gang og ytterligere 3 rom.

Andre etasje har entre, soverom med balkong, kjøkken-spisestue, bad og stue; mens en trapp fører til mellometasjen, hvor vi finner en stue-spisestue med synlig tak, gang med balkong og soverom med eget bad.

Tredje etasje består av en gang og en flott overbygd terrasse, hvorfra man kan beundre en fortryllende utsikt mot alpene i vest og mot nord, og de omkringliggende landsbyene.

Eiendommen kompletteres av en bygning foran hovedhuset, med veranda og to praktiske garasjer i første etasje; i andre etasje er det en leilighet - med egen inngang og uavhengig oppvarming - med bad og et enkeltrom med åpen kjøkkenløsning og stue med sovesofa.

Standard

6 kW solcelleanlegg med lagringssystem på 3 kWh, 7kW varmepumpe, ladestasjon.

Vedfyrt pizzaovng og vinskap med plass til 100 flasker.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Castagnole delle Lanze, Piemonte/Aosta
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode323472962
Sist endret11. okt. 2023 06:56
ReferanseCdLanze

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.