Bildegalleri

La Quinta Hills (Benahavis)

Nyrenovert leilighet i eksklusive La Quinta Hills, Benahavis

Kart med kartnålLa Quinta Hills, Spania
PrisantydningEUR 729 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Grunnflate
160 m²
Byggeår
1986
Rom
3
Sengeplasser
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Møblert
Bademulighet
Alarm
Golfbane
Hage
Aircondition
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Grill
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Er du på utkikk etter et vakkert hjem med fin beliggenhet på fjellet, nær strendene, golfbanene og alle fasiliteter? Da kan denne leiligheten med 3 soverom til salgs i La Quinta Hills, Benahavis, være noe for deg. Det luksuriøse boligkomplekset med leiligheter og rekkehus ligger på toppen av en høyde og har spektakulær utsikt over Marbella i øst, Puerto Banus i sør og Gibraltar i vest. Den fullstendig inngjerdede urbanisasjonen tilbyr beboerne flotte felles hager med flere saltvannsbassenger, utvendig parkeringsplass og leiligheter som er bygget i henhold til de høyeste standarder.
La Quinta er et prestisjefylt boligområde som ligger rundt La Quinta Golf and Country Club, ved siden av Nueva Andalucía og bare noen få minutter fra Puerto Banus, San Pedro Alcántara og strendene. La Quinta-området har en utmerket golfbane og et 5-stjerners hotell med et bredt utvalg av tjenester, spa med termiske kretsløp, treningsfasiliteter og en populær barneklubb med en rekke aktiviteter. I tillegg finnes det flere restauranter og barer med et bredt utvalg av gastronomiske opplevelser.

Leiligheten på 160 m² med 43 m² terrasse, 3 soverom (2 med eget bad) og 3 bad er totalrenovert og ligger omgitt av Benahavis' vakre natur og lignende eiendommer. Når du trer inn i den stilfulle leiligheten, blir du møtt i første etasje av et fullt utstyrt kjøkken i åpen, minimalistisk stil som er koblet til et eget vaskerom og en spiseplass, samt en koselig stue med TV-stue. I denne etasjen finner du et praktisk plassert bad, soverom og en gjestesuite med eget bad som gir gjestene dine et privat tilfluktssted som lover både komfort og eleganse. Ved siden av ligger master-suiten som stråler i all sin prakt med eget luksuriøst bad og garderober. En vakker tretrapp fører opp til andre etasje. Der venter et praktfullt solarium med vidstrakt utsikt over den rolige golfbanen og det asurblå havet.

Denne leiligheten er elegant designet og omhyggelig utført, og har gjennomgått en fullstendig forvandling fra grunnen av. Hver eneste detalj er gjennomtenkt, noe som har resultert i et hjem som enkelt forener modernitet og komfort. Den selges i utmerket stand, fullt møblert, med garasjeplass, marmorgulv og tregulv, varm og kald luftkondisjonering, alarm, garderober, grill, doble vinduer osv. Med sin utmerkede adresse og fantastiske panoramautsikt er denne moderne leiligheten en eksepsjonell mulighet på Marbellas eiendomsmarked. Det kan være din bolig for permanent opphold, ferieleilighet eller investeringsmulighet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode323323819
Sist endret15. mars 2024 13:52
ReferanseD3344

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.