Bildegalleri

Puerto & Playa i La Manga, med en fantastisk utsikt til Middelhavet og Mar Menor.

Kart med kartnålPUERTO & PLAYA, esc. 12, 1 B, Costa Calida
PrisantydningEUR 185 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
104 m²
Byggeår
2000

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

La Manga har mye til felles med Key West i Florida: Strand på begge sider av en landtunge som strekker seg 19 kilometer ut i havet med krystallklart saltvann på begge sider. Palmer, hvite strender, hundrevis av store og små restauranter og strandbarer.  Mange nordmenn har allerede funnet sitt paradis her – 3,5 times flytur fra nesten alle store flyplasser i Norge, direkte til Alicante Flyplass. Derfra en time med bil til din egen bolig ved Middelhavet. 

Her er alt lagt til rette for at både pensjonister, ungdom og barnefamilier skal trives. Gode helsetjenester og et omfattende underholdnings- og aktivitetstilbud, særlig til vanns men også til lands. En stille aftenstund på en uterestaurant helt i strandkanten mens du beundrer solnedgangen over Europas største saltvannsinnsjø, Mar Menor - bedre kan ikke et menneske ha det.

La Manga bør være et av de tryggeste områder å investere i dersom du ønsker en bolig i Spania. Etter en voldsom utbygging fra 70-tallet og fram til i dag, er det nå nesten ingen ledige tomter igjen å bygge på. Her vil ikke din investering 

Generelt

Puerto y Playa

Denne leiligheten ligger i sameiet Puerto y Playa. Dette var et av de første sameiene som ble utbygd i Tomas Maestres båthavn og har derfor en flott beliggenhet. Det er et stort sameie med mange nasjonaliteter - svært mange norske familier holder til her - men også spanjoler, engelskmenn og tyskere har funnet sin ferieleilighet i dette anlegget. Anlegget har et av de største bassenganleggene, tennisbane, aktivitetsrom og mye solplass. Sameiet ligger "vegg i vegg" med den kjente restauranten Paque Bote og i umiddelbar nærhet til strandpromenaden og sjøen. Så godt som alle leilighetene har flott sjøutsikt – svært mange er gjennomgående og har utsikt til både Middelhavet og Mar Menor. Puerto y Playa består av to blokker på 9 etasjer. 

Sameiet ligger ca. 12 km. ut på den 20 km. lange La Manga "stripa". I gangavstand fra Tomas Maestres Båthavn med alt den har å by på. Nærmeste storby er Cartagena som ligger ca. 35-40 min. kjøretur unna.

Sameiet ligger i gangavstand til godt over 25 restauranter, rett ved et stort supermarked og kun få meter fra Legals kontor. Sameiet har direkte tilknytning til sjøen. Området er helt bilfritt og siden det er svært langgrunt i Mar Menor er det ideelt for barnefamilier. Her kan mor og far slappe av i trygg forvisning om at barna har det trygt og godt. 

Adkomst/Tomteforhold

Boligen ligger ca. 12 km. ut på den 20 km. lange La Manga "stripa". Nærmeste storby er Cartagena som ligger ca. 35-40 min. kjøretur unna.

Sameiet ligger i gangavstand til godt over 25 restauranter, rett ved et stort supermarked og kun få meter fra Legals kontor. Sameiet har direkte tilknytning til sjøen. Området er helt bilfritt og siden det er svært langgrunt i Mar Menor er det ideelt for barnefamilier. Her kan mor og far slappe av i trygg forvisning om at barna har det trygt og godt

NEDSATT PRIS.

Innhold

Det gjøres oppmerksom på at faktaopplysningene om bolig er innhentet fra opprinnelig prospekt fra utbygger og ikke utarbeidet av Legal. Blant annet kan størrelser ofte beregnes på en helt annen måte enn i Norge. Boligen bør sees før budgivning. 

Standard

Boligen er fullt innredet med alt du trenger av hvitevarer, TV og sengeutstyr. Alt av kopper og kar følger også med. Det er mulig å koble seg til norske TV-signaler og bredbånd. Her kan du flytte inn i morgen og nyte det gode liv fra første dag.

Hvem er Legal?

 Boligen selges gjennom Legal La Manga SL. Dette er et norskeid og norskdrevet fullservice meglerselskap som holder til i sentrum av La Manga. Vi har vært til stede som meglere på halvøya i siden 1998 og kjenner markedet svært godt. For tiden har vi over 200 boliger for salg. Se vår hjemmeside for nærmere opplysninger og andre tilbud. Blant våre ansatte har vi norske eiendomsmeglere. Vi sørger for at alle regler blir fulgt, slik at dette blir en trygg investering - og slik at du kan nyte oppholdet i området med flest soltimer i Europa. Velkommen!

 

I tillegg til salg av boliger driver vi med utstrakt utleievirksomhet (sjekk www.lamangabooking.com,) salg av dagens norske aviser og ukeblad, tolketjenester, formidling av bilutleie og låneopptak, transport til/fra flyplasser, gartner- og vaktmestertjenester, samt at vi bistår med alle andre store og små problemer som måtte oppstå under din ferie her.

 

Finansiering

 

Rentene er enda lavere i Spania enn i Norge. Legal er behjelpelig med finansieringsbistand. Det er mulig å låne inntil 70 % av kjøpesummen gjennom Spansk Bank. En lengre, avdragsfri periode er også mulig å oppnå. Minste lånesum er imidlertid 100 000 euro. For ordens skyld gjøres oppmerksom på at disse opplysningene kan endres av bankene – snakk med oss om finansiering for å få vite nøyaktig hvilke tilbud, vilkår og betingelser som er mulig å oppnå.

Skulle du ønske å leie ut en bolig når du ikke bruker den selv, kan man i mange tilfelle nesten få leieinntekter tilsvarende forrentningen av lånet ditt gjennom utleieselskapet vårt www.lamangabooking.com. På denne siden kan du også få en del nærmere informasjon om La Manga – samt melde deg på våre nyhetsbrev.

I forbindelse med overskjøting av eiendommer i Spania påkommer det omkostninger til den spanske stat på ca. 11 % av kjøpesummen.

 

 

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Legal La Manga SL

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode322919054
Sist endret07. okt. 2023 07:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.