Bildegalleri

Investera i luksusleiligheter i Saas-Fee, Sveits

Saas-Fee, Sveits
PrisantydningNOK 19 000 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Byggeår
2023
Meter over havet
1800

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

NAVIGARE PROPERTIES SAAS-FEE, VALAIS Invester i premiumleiligheter med hotellservice og utleietjenester med høy årlig avkastning. Investeringspris NOK 19 000 000 (CHF 1 650 000) med 30% kontantbetalning der resten finansiert av minst 10 ukers leie. Som eiendomseier og investor får du også tilgang til det unike Navigare Experience Program med seiling, golf og tilgang til andre destinasjoner med Navigare.

Saas-Fee er hovedstaden i Saasdalen i kantonen Valais og er et klassisk skianlegg med godt bevarte trebygninger i ekte sveitserstil. Vi har flere prosjekter i hjertet av landsbyen som Grand, Baski, Walser, Nordic, Glacier - alle med førsteklasses standarder for materialer og innredning.

Skandinavisk stil møter de koselige og rustikke Alpene
Våre premiumleiligheter er utstyrt for deg, din familie og venner så vel som for leietakere, med miljø, mennesker og bærekraft i tankene. Vi bruker FSC (Forest Stewardship Council) merket møbler, kjøkkenutstyr og andre interiørdetaljer som monteres for deg som en del av vår personlige service. På denne måten kan vi garantere høy standard på leilighetene, likeverd for gjestene, og også ivareta praktiske utleiefunksjoner.

  • Luksusleiligheter med hotellservice og 360 graders panoramautsikt i sentrum av byen
  • Tilgang til spa med basseng, sauna og relax, treningsstudio
  • Passer for: par, konferanser, familier, venner
  • Byutsikt, fjellutsikt og breutsikt

Perfekt reisemål for både vinter og sommer!
Når du ikke er i bakken, er det mye å gjøre i Saas-Fee. Fra velkjente turstier til terrengsykling, fjellklatring og mer, tilbyr denne sjarmøren en rekke aktiviteter for å holde deg opptatt. Og hvilken bedre måte å avslutte dagen på enn å nyte en drink eller en matbit i solen, omgitt av en rekke restauranter i bakkene og i landsbyen? Nasjonale skilag fra hele verden foretrekker å gjennomføre sin off-season trening her på grunn av sin høye høyde og pålitelige snøkvalitet, noe som gjør det til et toppvalg for både skiløpere og snowboardere. I tillegg er det mange populære turstier og utendørsaktiviteter som terrengsykling og klatring, restauranger i bakkene og i landsbyen. For å slappe av etter en dag full av utendørsaktiviteter, tilbyr Saas-Fee et fantastisk spa med fantastisk utsikt over isbreen, perfekt for å trene yoga eller starte dagen med en løpetur.

Kontakt oss for mer informasjon eller visning/besøk i Saas-Fee

Ville Peltomaki
ville@navigare-properties.com
+46 721 65 16 62

Navigare Properties
Kärleksgatan 2
21145 Malmö
Sverige

https://navigare-properties.com/

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Saas-Fee, Sveits

Annonseinformasjon

FINN-kode322654426
Sist endret27. okt. 2023 07:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.