Bildegalleri

CANNES, LUKSURIØS TOPPLEILIGHET MED UTSIKT OVER HAVET, GANGAVSTAND TIL RUE D'ANTIBES OG STRENDENE

Cannes, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 624 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Primærrom
55 m²
Tomteareal
19 m² (eiet)
Byggeår
2014
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

37 avenue Commandant Bret

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Denne finner du på www.franskbolig.no.

Innhold

Beliggenhet like ved Cannes sentrum i en meget moderne og inngjerdet domene fra 2014, med stille omgivelser, og med svømmebasseng og heis.
Luksuriøs 2-roms leilighet i siste etasjen som har vært designet av en anerkjent interiørarkitekt, meget romslige og solrik terrasse. Leiligheten selges fullt møblert med kvalitetsmøbler og innredninger.
Leiligheten som har en utmerket planløsning, har en leve del på ca 33m2 som består av en meget lys stue samt et fullt utstyrt amerikansk kjøkken , stor takhøyde og store karnappvinduer gir inntrykk av å bo i et"townhouse", direkte utgang til terrassen på 19,5m2 som ligger i stille omgivelser og uten innsyn. Her kan man nyte de vakre og solrike dagene i Cannes og betrakte utsikten over havet. Et velutstyrt soverom på nesten 12m2 som også har direkte utgang til terrassen og dets dusjrom med toalett, innebygd garderobeskap med mye plass. Det fins også et gjestetoalett og et stort innebygget skap mot inngangspartiet. En garasje med lagringsplass i underetasjen med direkte adkomst via heis til leiligheten.
Meget flotte prestasjoner, klimaanlegg, eksklusive møbler, residens av høy kvalitet er de få ordene som beskriver kvalitetene til dette salgsobjektet.
Rue d'Antibes og Palais des Festivals samt Croisette-stranden ligger kun 15-20 minutters gange unna. Buss nr. 4 (holdeplass Lochabair) ved siden av residensen gir direkte tilgang til Cannes jernbanestasjon. Buss (nr81) fra Cannes bussstasjon til terminal 2 på flyplassen i Nice er direkte.
Når det gjelder fasiliteter, finnes det supermarkeder, bakerier og andre butikker ca 600 meter fra boligen.
Vår dom: en praktfull og sjelden leilighet til salg i Cannes i et meget ettertraktet område.
Eiendomsskatt: €999/år
Fellesutgifter: 175€/måned
Gjennomsnittlig energiforbruk i 2023 er mellom 630 euro og 920 euro per år.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt ansvarlig megler Stephane Fromaget  på 0631169536 eller på +47 90834235

Standard

God standard.

Om FranskBolig

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret... og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cannes, Alpes-Maritimes
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode322517209
Sist endret01. mai 2024 13:05
Referanse666v5811a

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.