Bildegalleri

LE CANNET- NÆR CANNES CALIFORNIE. VAKKER VILLA I PROVENÇALSK STIL MED SVØMMEBASSENG OG PANORAMAUTSIKT OVER HAVET

Le Cannet, 06110 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 900 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
209 m²
Boligareal
209 m²
Tomteareal
1 600 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Le Cannet er en liten kommune som ligger på oversiden av Cannes på den franske riviera med en fantastisk utsikt over Cannesbukten og øygruppen Iles de Lerins. Le Cannet er en liten, pittoresk og velstelt landsby med små, bratte gater og mange koselige restauranter og kafeer. Området er meget populært blant kunstnere og i gatene finner man mange små gallerier og kunstverksteder. En av severdighetene i landsbyen er den flotte kirken Sainte-Catherine d'Alexandrie fra år 1556.

Avstander/kommunikasjon

Le Cannet ligger bare to kilometer fra strendene i Cannes og den lokale bussen tar deg ned hvert 10. minutt. I Cannes finnes både togstasjon og busstasjon som tar deg rundt den franske riviera. Nice flyplass ligger ca. 20 minutter unna.

Innhold

Denne flotte eiendommen ligger i Le Cannet, men i nærhet til området Californie i Cannes. Villaen med et boareal på ca 209 m² har blitt sjarmerende renovert i provençalsk stil og inneholder i første etasje: en entré, en stor stue med peis, et separat kjøkken, et vaskerom, et soverom med en suite bad og omkledningsrom, et kontor og et gjestetoalett. Andre etasje: tre soverom og to bad med wc. Aircondition. Idyllisk eiendom. Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Tomt

1600 m² stor tomt over 3 nivåer, svømmebasseng og fullt utstyrt pool-house. Garasje for 2 biler og 4 parkeringsplasser.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Le Cannet, 06110 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Kjersti Torp

Eiendomsrådgiver utland

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode322481628
Sist endret03. okt. 2023 20:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.