Bildegalleri

San Pedro de Alcantara

Fantastisk moderne luksusleilighet i et nytt, elegant boligkompleks i San Pedro de Alcantara, Marbella.

Kart med kartnålSan Pedro de Alcantara, Costa del Sol
PrisantydningEUR 540 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Boligareal
85 m²
Sengeplasser
2

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Fiskemulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Denne fantastiske leiligheten med 2 soverom til salgs ligger i San Pedro de Alcantara, Marbella. Dette privilegerte prosjektet er et nylig introdusert miljøvennlig prosjekt i moderne stil med dristige Avant-guard-funksjoner og grønt tak. Det ligger ved siden av den bemerkelsesverdige boulevarden i San Pedro Alcántara, bare noen få minutters gange fra stranden med blått flagg og det sjarmerende sentrum som blander historie og moderne luksus. Beliggenheten er uslåelig for deg som ønsker å være bare en kort spasertur unna alt, enten det er moro og underholdning, shopping eller familieutflukter. Det er enkelt å komme seg til supermarkeder, butikker, apotek, legetjenester, tennis, golf, internasjonale skoler, restauranter og strandklubber langs strandpromenaden. Bare noen få minutters kjøring unna finner du golfdalen i Nueva Andalucia, legendariske Puerto Banús og Marbellas Golden Mile, med sine flotte fritids- og sportsfasiliteter, restauranter med Michelin-stjerner og globale navn.

Det eksklusive, sikre og inngjerdede boligkomplekset har 97 eksklusive leiligheter og toppleiligheter med romslig interiør, store terrasser og sofistikerte fasiliteter som er skreddersydd for den kresne. Beboerne kan nyte godt av frodige grøntområder og hager, toppmoderne fasiliteter, blant annet et kontorfellesskap, eget treningsstudio og SPA-område for treningsentusiaster, oppvarmet innendørsbasseng og ladestasjoner for elbiler for de miljøbevisste. De bærekraftige utendørsbassengene med saltvann for barn og voksne, med solsenger og bassengbar, er en attraksjon året rundt og gjenspeiler den blå middelhavshimmelen og hagens frodige vegetasjon. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt for å skape dette fristedet av ro og harmoni. Alle leilighetene har minst én parkeringsplass og bod inkludert i prisen.

Leiligheten på 152 m² med en 42 m² stor terrasse er omgitt av grøntområder og lignende luksuseiendommer i det prestisjetunge området Marbella, og er et bevis på trendy moderne design og tidløs eleganse. Leiligheten er bygget i henhold til de høyeste standarder og med stor oppmerksomhet på detaljer, og har et åpent designkjøkken med øy i tilknytning til den lyse og romslige stuen med spiseplass og salong. Boligen har 2 rolige soverom og 2 moderne bad. De store glassvinduene åpner ut mot terrassen og skaper et fantastisk oppholdsrom med en hyggelig atmosfære, avslappet stil og vakker havutsikt. Et soldekk, chill out- og uteserveringsområder inviterer til å tilbringe tid ute hele året og nyte Marbellas sol og klimaet som regnes som det beste på det europeiske kontinentet!

Forvent det beste - materialer, inventar og innredning av ypperste standard, aerotermisk luftkondisjonering, store gulvfliser, førsteklasses hvitevarer og luksuriøse detaljer. Edle materialer, tre og stein kompletterer den moderne designen og gir en tiltalende følelse av naturlig varme. Miljøvennlige og naturlige materialer, moderne former og silhuetter og myke, nøytrale farger kjennetegner stilen i dette huset. Det organiske interiøret viser tilknytningen til naturen og gjenspeiler det moderne miljøet på en perfekt måte. Her får du en stilig boopplevelse i hjertet av San Pedro, og alle aspekter av designet legger vekt på funksjonalitet og bekvemmelighet. Det er et livsstilsvalg, ikke bare en flott eiendom med en fordelaktig beliggenhet som harmonisk forener tradisjonell sjarm med moderne bekvemmeligheter! Nyt en sofistikert blanding av moderne luksusfasiliteter og kystnært feriestedliv!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Drumelia - Kåret til Spanias beste meglerhus 2022-2024

Annonseinformasjon

FINN-kode322019584
Sist endret21. des. 2023 15:28
ReferanseD0193-1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.