Bildegalleri

Busot - Alicante | Praktfull villa med stor hjørnetomt og basseng | 4 soverom - 2 bad | Flott beliggenhet

Kart med kartnålBusot, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 350 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Byggeår
1977
P-plasser
2

Visning

Kontakt norgeskontoret i Halden +47 92144000 for å avtale visning. Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante.

Om eiendommen

Beliggenhet

Busot - Alicante. Fantastisk sjarmerende fjell-landsby kun 9 km fra stranden i El Campello.

Busot betyr "sted i skogen", og landsbyen ligger bokstavelig talt midt i en pinjeskog. I gamlebyen er det pittoreske, trange bygater med gamle murhus

Avstander :

Alicante flyplass : 35 km
El Campello : 9 km
Benidorm : 43 km
Alicante : 22 km

Generelt

Enebolig med stor hjørnetomt med privat basseng og nydelig hage.

Denne flotte eneboligen ligger i et rolig boligområde i den populære byen Busot. Den velholdte hagen har blitt nøye tatt hånd om av samme gartner i over 10 år, og tilbyr en herlig blanding av vakre grønne plener, busker, frukttrær og et flislagt bassengområde. I hagen finner du også fikentrær, oliventrær og sitrustrær. Det er også et nydelig område på plenen som ligger under skygge fra furutrærne og som skaper et perfekt sted for å slappe av og unnslippe ettermiddagssolen.

Ved ankomst inn på eiendommen vil du raskt legge merke til at det er god plass til to biler. På toppen av oppkjørselen er det i tillegg en garasje med plass til ytterligere en bil.

Inngangspartiet til boligen har en overbygd veranda, som skaper et herlig og fredelig område i skyggen fra morgensolen for å slappe av, lese og nyte morgenkaffen.

Når du entrer huset, kommer du inn i gangen med god plass til oppbevaring av sko og jakker, samt et lagringsrom under trappen. Til høyre kommer du inn i det store, stilige, moderne kjøkkenet og et dobbelt soverom.

Til venstre finner du den romslige og lyse stuen, med plass til spisebord og sofa-område, samt et gjestebad med dusj og dobbel servant.

Går du opp den lyse trappen, kommer du til den store vinterhagen. Herfra har du fantastisk utsikt over Alicante og mot de omkringliggende fjellene. Dette rommet er også et herlig sted for å lese en god bok, slappe av og bruke tiden på hobbyer.

I denne etasjen finner du tre romslige doble soverom og et stort bad med dusj og dobbel servant.

Det flislagte bassengområdet ligger på baksiden av eiendommen. Dette utgjør et flott sted for underholdning og grilling med venner og familie.

Her finner du også tre uthus; et vaskerom, et rom for oppbevaring av verktøy og et større uthus som egner seg godt for lagring av utstyr og som er stort nok til å lage et treningsrom, hobbyrom eller til og med et ekstra soverom.

Eneboligen ligger i det populære boligområdet Bonalba Alta, nær Bonalba golfbane, og bare 10 til 15 minutters kjøring fra de vakre strendene og strandpromenadene i El Campello og Playa San Juan. Alicante bysentrum kan nås på omtrent 20 minutter, og Alicante flyplass på omtrent 25 minutter.

Like ved dørstokken finner du tur- og sykkelstier som alle har fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

Denne vakre villaen, full av sjarm og karakter, vil være et utmerket og komfortabelt familiehjem, og tilbyr muligheter for både permanent bosted og som feriebolig.

Eiendommen har doble vinduer, sentralvarme og air condition.

Kontakt oss for ytterligere informasjon og for å avtale visning.

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontorer både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/


Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
Vi snakker norsk, engelsk og spansk
Særdeles gode referanser
Utleieformidling fra A-Å.
Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc.
Inntil 80% finansiering i euro
Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra.

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi bistår våre kunder med hele utleieprosessen fra søknad om utleielisens til en komplett utleieservice av boligen. Dette innebærer :


Markedsføring / annonsering
Kontakt med leietagere
Møte leietagere ved boligen / hente flyplass
Utsjekk / utvask / klargjøre for nye leietagere

Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode321448479
Sist endret27. sep. 2023 08:46
Referansexcbe02-084x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.