Bildegalleri

La Cala de Mijas.

La cala de Mijas | Meget pen leilighet med 3 soverom og 2 baderom | 1 garasjeplass | Gangavstand til stranden

Kart med kartnålLa cala de Mijas, Costa del Sol
PrisantydningEUR 575 000,–
Felleskost/mnd.
316,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
104 m²
Bruksareal
123 m²
Bruttoareal
151 m²
Boligareal
104 m²
Byggeår
2020
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Klar til å flytte inn?

3-roms (3 soverom) moderne leilighet beliggende i den blomstrende landsbyen La Cala de Mijas med gangavstand til vakre strender, restauranter og butikker.

Dette fantastiske sameiet har et utendørs og innendørs svømmebasseng, samt et treningsstudio! På grunn av sin utmerkede beliggenhet kan denne eiendommen brukes som en primærbolig, feriehus eller attraktiv utleieinvestering (leid 300 netter i 2023!)

Når du kommer inn i eiendommen, ønsker en romslig stue og komfortabelt salongområde deg velkommen, noe som fører til en nydelig og stor sørvestvendt overbygd terrasse, som gjør det til et ideelt sted å slappe av eller nyte måltidene dine. Det moderne og fullt utstyrte kjøkkenet er åpent mot stuen. I tilknytning til kjøkkenet er det også et separat vaskerom.

Hovedsoverommet har eget bad med italiensk dusjkabinett og har direkte tilgang til terrassen.  To komfortable gjesterom deler et velutstyrt baderom.

Leiligheten selges fullt møblert og veldig pent innredet.

Eiendommen inkluderer også en privat parkeringsplass og bod.

Med 10 km til Fuengirola, 20 km til Marbella og 35 Km til flyplassen, er denne lokasjonen ideell. Fra du setter deg i bilen, til du er i vakre La Cala de Mijas så har turen kun tatt ca. 25 minutter. Strendene i La Cala er det perfekte stedet å slappe av i solen eller nyte forfriskninger langs strandpromenaden. Har du barn, så vil du veldig fort bli glad i alt man nyte på strandpromenaden. Her vil du finne is-kiosker, lekeapparater, trampoliner, et stort sjørøverskip som dine barn vil elske. Her finner hele familien virkelig roen.

La Cala har flere gode restauranter, blant annet fersk lokal sjømat eller internasjonale retter av kinesiske, thailandske, italienske, britiske, meksikanske og greske restauranter. La Cala er full av små butikker. Her finner du et bredt utvalg av butikker, hvor du kan smake de beste spanske viner mens du prøver noen av de typiske tapas fra regionen. De daglige behovene som tilgang til supermarkeder er ikke mer enn 2-3 min kjøretid fra eiendommen. Blir solen for sterk og man ønsker en dag på et stort shopping-senter, så ligger det kun 5-10 minutter unna i Fuengirola, og det heter Miramar.

La Cala er et paradis for golfentusiaster. I nærheten finner du Noria Golf og Calanova Golf. 4 km unna ligger Chaparral Golf og Cerrado de Aquila Golf. 7 km unna Santana Golf og La Cala Resort. Ellers ligger det rundt 70 golfbaner i en radius på 40 km. Området er også ideelt for hestesport og sportselskere. I nærheten finner du flere små rideskoler som tilbyr turer og ridetimer. La Cala har også sportssenter, fotballbane, turmuligheter for fjell- og sykkelturer. Skal du på matbutikken så har du 4 butikker i umiddelbar nærhet.
I La Cala sentrum, der ligger det også 4 hoteller.


Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

 • 3 soverom
 • 2 bad
 • 1 garasjeplass
 • Bod i kjeller.
 • Boligareal på 104 kvm.
 • Bra på 123 kvm.
 • Terrasse på 28 kvm.
 • Felles svømmebasseng ute/inne.
 • Treningsrom
 • AC og varmepumpe i ett system.
 • Varmekabler på begge bad.
 • Sjøgløtt
 • Nærme golf.
 • Matbutikk på nabotomten.
 • Leiligheten selges fullt møblert.
 • Elektriske blinds på soverom.

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Christopher Soltvedt

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode321034324
Sist endret14. mai 2024 15:43
ReferanseCDSP4406386

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.